Döbbenetes részletek: elmondta, miért lopott a világbajnok kajakos

Mindent beismert Dudás Miklós, aki párjával próbált meg értékes ruhadarabokat lopni egy plázából.

Mint azt a Faktor is megírta, az áprilisban doppingvétség miatt felfüggesztett kajakos és az idei Miss World versenyen döntős barátnője körülbelül nyolcvanezer forint értékben próbáltak meg ruhákat lopni egy üzletből úgy, hogy eltávolították róluk a lopásgátlót.

A sportoló nyilvánosságra hozta az álláspontját az üggyel kapcsolatban. Ebből az derül ki, hogy a doppingvétsége miatt egyébként is nehéz napokat élő Miklóst bosszú és düh vezérelte.

„Kedves Ismerőseim! Ez az igen kellemetlen történet, amit a Média lehozott, részben tartalmazza a valóságot, másrészről viszont a következőket szeretném, ha minden ember tudná. Minden dolognak van miértje, annak is, amit most én csináltam, még akkor is, ha ez nem mentség arra, ami történt. A barátnőm és én vásárolni mentünk, betértünk egy áruházba, ahol már a bevásárlóközpontba menet szóváltásba kerültem egy ott dolgozóval, aki gúnyos megjegyzést tett a barátnőm kinézetére.

Hírdetés

„Mindenek előtt az tudni kell, hogy a doppingügyem óta eléggé feszült vagyok, nyilván ez érthető, tizenhat év munkája ment a levesbe, és nagyon fájó dolog itthonról nézni az olimpiát,”ez kihatással van a mindennapjaimra. Visszatérve az előzőkhöz… Hosszas nézelődés után betértünk egy üzletbe, ahol két ott dolgozó személy beszélgetését kaptam el, amiből”egyértelműen arra következtettem, hogy rólunk beszélnek, és hangosan nevetnek. Már az első incidens után feszültté váltam, mivel az eset óta rendszeresek ezek a szituációk. Ennyi kellett ahhoz, hogy a dühtől vezé­relve, egy meggondolatlan dolgot tegyek, aminek a célja egyetlen egy volt, a sérelmem elégtétele,”

és mivel hirtelen döntést hoztam, nem számoltam a következményekkel. Az üggyel kapcsolatban minden lényeges információt elmondtam, megértem, ha valaki elítéli ezt, de nem könnyű most ebbe a helyzetbe, amiben hónapok óta élek mindenre reálisan reagálni. Szép napot!” – írta Dudás Miklós, amit a Bors közölt le.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Újabb kajakos botrány: lopással gyanúsítják a világbajnokotÉremesély nyíltvízi úszásban, negyeddöntő női pólóban, rajt kajak-kenubanRovatok: SportTelepülés: MagyarországCímkék: sport, magyar sportoló, botrány, magyar kajakos, lopásForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »