Döbbenetes példa arra, ahogy mindenki agymosottá válik

Döbbenetes példa arra, ahogy mindenki agymosottá válik

Scholz (már megint) hazudik, vagy a logika mond csődöt?

Nem tudok mit kezdeni a minap megjelent és a nemzeti konzervatív, valamint a ballib média által is világgá kürtölt hírrel (itt-ott némi kommentárral), amelynek lényege, hogy a németországi vörös (SPD) kancellár, Scholz „beadta a derekát“, vagyis német tankokat küldenek a háborúba.

Amikor a Telex, a PestiSrácok, a Blikk, a Vg, a HVG, a Magyar Nemzet, a HírTV, a KurucInfo, az Atlatszo … szóval mindenki, Nógráditól, Spötlén keresztül azt állítja ezzel, hogy Németországot (szinte) kényszerítették arra, hogy szállítson tankokat, nálam kigyullad a piros lámpa. Nem azért, mert nem lehet ez kivételesen igaz, hanem a következők miatt.

Először nézzünk a körmére ennek a beadott derekú német SPD-s kancellárnak!

– Olaf Scholz politikai karrierjét, az ifjúsági Szocialista Internacionálé alelnökeként kezdte.
– 2010-ben részt vesz a Bilderberg csoport találkozóján.
– 2011-ben lett Hamburg főpolgármestere.
– 2017-ben pénzügyminiszter majd Angela Merkel(!) alkancellárja.
– Pénzügyminisztersége során történt meg országa két legnagyobb újkori pénzügyi botránya, amelyben memóriazavarra hivatkozva (nem emlékezett), majd dilettánsként bemutatva önmagát (azt állította, hogy nem volt befolyása a minisztériumban történtekre) menekült meg a felelősségre vonás alól.
– Mindeközben Scholz pártja (SPD) alapítványán, a Friedrich Ebert Stiftungon keresztül Magyarországon (is) hathatósan (támogatásokkal) segíti a balliberális oldalt. Weboldalán olvashatjuk, hogy társszervezetei: Magyar Helsinki Bizottság, Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület, Mérce…

Hírdetés

Szóval ez az a Scholz, amelyik a teljes magyar média szerint szembeszállt az európai fősodorral (Sic!), és nyilván iszonyú kínok között, de végül beadta a derekát? Igen, persze.

Másodszor, ha az eddigi tények valakit még nem győztek meg, nézzünk néhány érdekes ide vonatkozó információt. Olyanokat, amelyek segítenek tisztázni a német ballib viszonyulást az ukrajnai háborúhoz.

– Az ukrán földterületek komoly hányada (különböző források szerint 20-50 %-a) külföldi kézben van. Ezeken a földeken komoly érdekeltsége van a Bayer-Monsanto cégnek. Csak 2022-ben és csak ez az egy német cég saját bevallása szerint több mint 50 millió dollárt fektetett be Ukrajnában.
– Németország (politikai?, gazdasági?, katonai?) érdekei mentén egyre több és modernebb védekező és támadó fegyvert is biztosít (ingyen?) Ukrajnának.
– A fegyverek szállítása minden esetben ugyanazon forgatókönyv szerint történik. Először Ukrajna követel és Németország nem ad. Majd Ukrajna és néhány csahos csatlós támad, és mit ád Isten, Németország mégis ad. – A tankok esetében dióhéjban ez történt: Amerika Hangja Ukrajnában, Zelenszkij követelt. A németországi Amerika Hangja Scholz nem adott. Megszólalt a lengyel, a balti államok, a francia és az angol Amerika Hangja is (meg még sokan mások), és láss csodát, a német Amerika Hangja, Scholz adott tankokat. Nehéz lenne átlátni a szitán? Akinek mégsem, annak feltűnhet, hogy németországi Amerika Hangja, Scholz a sikeres tankszállítási projekt után rohan Brazíliába lőszert követelni — fogalmazzunk PC-n, nyomást gyakorolni a brazil kormányra, hogy adjanak lőszert — a háborúhoz. Ukrajnának. Eldönthető, hogy Scholz Zelenszkij jobb vagy balkeze-e, esetleg csak egy balfék, vagy balek?

Szerintem el. Hallottam már olyanokról, akik elhiszik, hogy Scholz-ot (a német kormányt) valóban kényszerítették, tehát ő csak egy kifutófiú, aki vigyázzba vágja magát az ukrajnai Amerika Hangja előtt, meg fut-szalad Brazíliába Ukrajna miatt… Mások szerint viszont ez egy tervezett PR kampány (agymosás), Scholz ill. a német ballib kormány háborús propagandájával hülyét csinál a németekből, és mindenki másból, aki elhiszi. Ha így igaz, csak csendesen kérdezem meg: a teljes magyar médiának is tollas lenne a háta?

Döntsön ki-ki saját szájíze szerint.

Üdvözlet, KJ


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »