Döbbenetes mélységekbe süllyedt az RTL Klub

Döbbenetes mélységekbe süllyedt az RTL Klub

Most, amikor egész Magyarország a közel egy éve tomboló koronavírus-járvány megfékezésért küzd, a még mindig az egyik legnagyobb nézőközönséggel rendelkező televíziós csatorna álhírekkel, kamunév alatt futó közösségi hozzászólásokkal próbálja lejáratni az egyik legtekintélyesebb magyar prvosprofesszort, a járvány egyik élharcosát, dr. Merkely Bélát.

Igen, arról az RTL Klubról van szó, amely tavaly év végén a végtelenül agresszívan nyomuló LMBTQ-mozgalom kampányába is ezerrel beleállt, most pedig egy névtelen kommentelő hazugságait adták el hírként.

drót.info portál szúrta ki, hogy a Szellő istván vezette ún. Híradóban a csatorna szerint „több facebook-os hozzászólás is Merkely Bélát kritizálta, volt, aki hazugnak nevezte”.

Ha tehát valaki számára nem teljesen világos a történet, akkor még egyszer leírjuk: a „függetlenobjektív” televízió hírműsorában egy senki által nem ismert illető gyalázkodó kommentjét készpénznek vette és erre a névtelen akárkire hivatkozva próbálja lejáratni, hitelteleníteni hazánk egyik legelismertebb orvosát.
Döbbenet.

Arról, hogy ezzel mi volt a célja a nyilvánvalóan külföldi zsoldban álló és a nézettségét a legalpáribb műsorok sugárzásával mesterségesen felturbózó TV-nek, arról nyilván mindenkinek lehetnek sejtései, én élnék a gyanúperrel, hogy az RTL-től a következő időszakban ennél jobbra nemigen számíthatunk.

Hírdetés

Egy biztos: innentől kezdve nyugodtan nevezheti őket mindenki azon a néven, amely megilleti őket!
FAKE NEWS!

Juhász Attila

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »