DK majális: a csóró Gyurcsány esete az arcfestéssel

DK majális: a csóró Gyurcsány esete az arcfestéssel

A pártvezér ismét bizonyította: fából vaskarikát készíteni számára gyerekjáték.

Idén május elsején elmaradt a hagyományos DK majális, de a gyújtóhangú Gyurcsány beszéd természetesen megrendezésre került.

„A főváros háromszorosára emelte a területbérleti díjat, így a DK inkább lefújta a városligeti rendezvényét ezen a május elsején. Ez egész pontosan azt jelentette, hogy nem volt DK-s kézműves-foglalkozás, arcfestés vagy Farkasházy-kabaré egy DK-s színpadon. {…}

A volt miniszterelnök sajnálkozott amiatt, hogy nem tudnak szórakoztató műsorokat összehozni, de a DK-s szimpatizánsoknak is tudomásul kell venni, hogy nincs pénz. Inkább maradok tisztességes és szegény, mint hogy urizáljak más pénzéből vagy lopott közpénzből”- olvasható az Index tudósításában.

A milliárdos vállalkozóból lett politikus egyébként már korábban ellentmondásba keveredett, hiszen a Figyelőnek adott korábbi interjújában a következőket állította:

„Jobb az, ha az aktív politikusnak nincs működő vállalkozása, ez tisztább helyzetet jelent. Még úgy is, hogy a mi érdekeltségeink soha nem indultak pályázatokon, nem vettek részt közbeszerzéseken”

 

A valóság ezzel szemben a következő:

 

Hírdetés

Újabb brüsszeli megbízást kapott

 

Az más kérdés, hogy a lengyelek köszönték, de inkább nem kértek a Gyurcsány-Dobrev- féle Altus által készített elemzésekből.

 

A DK vezér tulajdonából egyébként időközben kikerült az Altus Portfólió, de azért nem került annyira távol, hiszen a részvényeket a  feleségének, Dobrev Klárának adta át.

 

Ezért Gyurcsány, immár „tisztességes szegénylegényként” szónokolhatott azon a színpadon, ahol idén nem tapsolhattak a DK hívek a  Farkasházy nevével fémjelzett kabarénak, és mint kiderült az arcfestés is elmaradt.

 

Még szerencse, hogy akadt azért a pódiumon olyan, aki az elmaradt arcfestés ellenére is tovább színezte magát.

 

Csépányi Balázs

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »