Diana hercegnő az utolsó pillanatban majdnem lemondta az esküvőjét

Diana hercegnő az utolsó pillanatban majdnem lemondta az esküvőjét

Megrázó részletek derültek ki Diana hercegnő és Károly herceg házasságáról egy most nyilvánosságra hozott interjúból.

Diana hercegnő 1997. augusztus 31-i halálának évfordulójára most hozott nyilvánosságra a National Geographic több kilencvenes évek elején felvett titkos interjút, amelyben az ünnepelt hercegnő arról beszél, hogy az utolsó pillanatban le akarta mondani házasságát Károly herceggel – írja a HVG.

Diana a felvételen a Mirror beszámolója szerint arról beszél, hogy a házasságuk előtt, 1981 márciusában tudta meg, hogy a vőlegényének viszonya van az egyébként szintén házas Camilla Parker-Bowlesszal.

A július végére betervezett esküvő előtt, márciusban Károly herceg egy öthetes útra indult, a világot pedig bejárták a képek arról, ahogy a menyasszonya a repülőtéren a búcsúzáskor piros kabátban szomorúan a szemét törölgeti. Akkor mindenki azt hitte, hogy azért, mert öt hétig nem láthatja vőlegényét, de Diana a most nyilvánosságra került felvételen azt mondja, ennek semmi köze nem volt a búcsúzáshoz, azért volt szomorú, mert „a legszörnyűbb dolog történt azelőtt, hogy elindult volna”.

„A dolgozószobájában voltam, és az útjáról beszélgettünk. Egyszer csak csörgött a telefon, és Camilla volt az. Épp mielőtt elindult volna öt hétre. Azon gondolkoztam, hogy legyek udvarias, vagy maradjak ott ülve? Végül azt gondoltam, hogy rendes leszek, és kimentem, de ez összetörte a szívemet” 

Hírdetés

– mondja Diana a titkos interjúban.

Diana azt is felidézte, hogy még az esküvő előtt megfordult a fejében, hogy lemondja az egészet.

„Felmentem az emeletre, és együtt ebédeltem a nővéreimmel, akik épp ott voltak. Azt mondtam, nem tudok hozzámenni, nem tudom ezt csinálni, ez teljesen hihetetlen. Ők pedig csodálatosak voltak, és azt mondták: ‘hát, ez balszerencse, Duch, itt az arcképed a konyharuhán, szóval már túl késő, hogy kihátrálj'”.

(hvg.hu)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »