Deutsch Tamás: Szórakozzanak mással, vagy magukkal!

„Bulgáriát és Romániát Brüsszel már több mint 10 éve csuklóztatja, hogy a két ország a schengeni övezet tagja lehessen. Brüsszel minden elképzelhető és elképzelhetetlen feltételt megfogalmazott, a bolgár és román emberek pedig minden csuklóztató feltételt szépen sorban és maradéktalanul teljesítettek.

Ezek után fogta magát két öntelt és beképzelt nyugati tagállam és megvétózta Románia és Bulgária schengeni csatlakozását. Megvétózta! Átverte, becsapta a két ország összes polgárát.

Jól ismert történet.

Lengyelországgal megállapodást kötött az Európai Bizottság, a lengyelek mindenben a megállapodásnak megfelelően jártak el, majd Brüsszel fogta magát, fityiszt mutatott Lengyelországnak, átverte a lengyeleket és a megállapodás ellenére egyetlen eurocentnyi fejlesztési pénzhez nem jutott hozzá az ország.

Hírdetés

Magyarország 17 vállalást tett a jogállamisági eljárás lezárása érdekében, határidőre és maradéktalanul teljesítettük a vállalásainkat, hogy aztán a brüsszeli bürokrácia változatlanul ugyanazt a büntetést javasolja a magyarok ellen, mint amiről már a vállalások teljesítése előtt is döntött.

Nemes egyszerűséggel ELÉG VOLT ebből a nyugati pofátlanságból, arroganciából és pökhendiségből!

Szórakozzanak mással, vagy magukkal!

Ennyi!” – írja Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő facebook-oldalán.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »