Deutsch Tamás az egész ország képébe nevetetett

Deutsch Tamás az egész ország képébe nevetetett

Világossá vált, hogy a  Fidesz a gyurcsányi „tisztesség és törvényesség” talaján áll – reagált Deutsch Tamás meglehetősen flegmára sikeredett Facebook bejegyzésére a Jobbik. 

Szilágyi György csütörtöki sajtótájékoztatóján emlékeztetett a Magyar Paralimpiai Bizottság körüli tavaszi botrányokra, amelyek végül az elnök távozásához vezettek. A politikus szerint „bár a balhét Gömöri Zsolt vitte el” nem lehetünk biztosak abban, hogy a szervezetet valójában nem Deutsch Tamás irányítja a háttérből. Úgy véli, ere utal az is, hogy Gömörit Szabó László követte a bizottság élén, aki annak idején a fideszes politikus által vezetett sportminisztériumban volt helyettes államtitkár. 
 
A most hivatalba lépő új főtitkár, Urr Anita, nem csak Deutsch Tamás egyik gyermekének édesanyja, de korábbi irodavezetője is, sőt hasonló pozícióban dolgozott Gömöri Zsolt elnsökége idején a Paralimpiiai Bizottságban is – mutatott rá a jobbikos honatya.. A fideszes EP-képviselő az erről szóló cikkekre a Facebookon csak ennyit reagált: „Mi az, hogy nagyon is!”. Ezzel a cinikus bejegyzéssel

Hírdetés

az egész ország képébe nevetett

 – hangsúlyozta Szilágy. A politikus felidézte: annak idején Gyurcsány Ferenc a meggazdagodásának törvényes és tisztességes voltának megkérdőjelezésére reagált e szavakkkal az Országgyűlésben. Most már egyértelmű, hogy a Fidesz is azt a fajta „törvényességet és tisztességet” képviseli, mint a bukott miniszterelnök – szögezte le. 
 
Hozzátette, az is jellemző, hogy a sportági szövetségek élére az elmúlt években rendre fideszes politikusokat választottak, nyilvánvalóan annak tudatában, hogy így juthatnak állami támogatáshoz. Szavai szerinte ez már önmagában korrupció. A Jobbik már korábban javasolta, hogy politikusok ne lehessenek sport szervezetek, vagy klubok vezetői, ám ezt a Fidesz lesöpörte az asztalról – emlékeztetett a képviselő. 
 
Szilágyi rámutatott: 

A Fidesz és a baloldal az elmúlt 25 évben következmények nélküli országgá tették Magyarországot, amelyet együtt „kart karba öltve” fosztottak és fosztanak ki..

Ez a helyzet nem is fog változni, ameddig a 20. századi pátok váltják egymást a hatalomban – szögezte le a jobbikos képviselő. 
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »