Demokrata Olgus már el se ment

Demokrata Olgus már el se ment

Kissé furcsán hatott az ellenzéki előválasztás szerdai eredményhirdetésén, hogy noha minden megjelent politikus az ellenzéki egységet hangsúlyozta, Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció jelöltje nem ment el az sajtótájékoztatóra, hanem csak videóban gratulált a győztes Karácsony Gergelynek – írja a 168 óra.

A lap szerint a sajtó ezzel kapcsolatos kérdéseire végül a helyszínen megjelent Gréczy Zsolt DK-szóvivő adott választ, aki szerint későn tudták meg, hogy közös sajtótájékoztatót tartanak a pártok, Kálmán Olga pedig az idő rövidsége miatt nem tudott volna megfelelő öltözetben megjelenni. Gréczy ehhez hozzátette, hogy Kálmán Olga a párt aktivistáival töltötte a délutánt.

Miért nem volt ott Kálmán Olga az eredményhirdetésen?

Hírdetés

A kései meghívóra való hivatkozás azért különös, mert az MSZP-P és a Momentum szerint a választást lebonyolító Civil Választási Bizottság még kedden jelezte, hogy várhatóan szerdán délután 4 és 7 óra között lesz közös sajtótájékoztató az eredményekről.

A DK-s Élő Norbert azt mondta a 24.hu-nak, hogy szervezési hiba miatt nem ment el az eseményre Kálmán Olga, azt hitték, csak a Civil Választási Bizottság eredményt ismertető tagjai vesznek részt a sajtótájékoztatón, a jelöltek nem. Egy szervező viszont szintén a 24-nek azt mondta, hogy szerinte mivel Kálmán Olga nem kapott külön meghívót, ezért megsértődött.

Miért nem volt ott Kálmán Olga az eredményhirdetésen?


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »