Demkó Attila Dunaszerdahelyen – Programajánló a felvidéki Mathias Corvinus Collegiumtól

Demkó Attila Dunaszerdahelyen – Programajánló a felvidéki Mathias Corvinus Collegiumtól

A Mathias Corvinus Collegium, Közép-Európa legjelentősebb tehetséggondozó intézményeként, idén ősszel kezdte meg működését a Felvidéken. A Dunaszerdahelyen megnyílt központban azóta több mint 125 diák tanul, de az MCC-ben nem csak ők találják meg sázmításukat, nagyközönségnek szánt ingyenes rendezvényekkel is rendszeresen jelentkeznek Pozsonytól Királyhelmecig!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az MCC már elhozta Felvidékre az ismert külpolitikai szakértőt, Dr. Somkuti Bálintot, a világhírű magyar hajóst, Fa Nándort, vagy épp a kultikus Hazajáró házigazdáit. 

Az MCC Felvidék munkatársai év végéhez közeledve sem lassítanak. Mielőtt karácsonyi szünetre vonulnának, néhány nagyszabású előadással szeretnének még kedveskedni a felvidéki magyar közönségnek. 

Mivel kezdetektől foga össz-felvidéki léptékben gondolkodnak, a Mathias Corvinus Collegium nem csak Dunaszerdahelyen, Malom utcai központjában kínál programot a nagyközönségnek. 

Lássuk hát az e havi kínálatot:

Hírdetés

December 13. 17:00 RIMASZOMBAT, Csillagház, Varga Csaba expedíciós hegymászó: Megmásztam a gyilkos hegyet!

December 14. 18:00 KOMÁROM, Zichy-pont, Gali Máté történész: A trianoni évszázad, 103 év a diktátum árnyékában

December 19. 17:30 DUNASZERDAHELY, MCC Központ, Karaffa Attila: Szurkolói szemmel c. kötetének bemutatója

December 21. 17:30, DUNASZERDAHELY, MCC Központ, Demkó Attila: Lesz-e valaha béke a Szentföldön? – Zsidók és arabok a mennyei királyságban

Az előadás címére kattintva minden fontos információt megtalálnak az érdeklődők. Az előadások minden esetben ingyenesek, a szervezők csak azt kérik, munkájuk megkönnyítése érdekében az érdeklődők regisztrációval jelezzék részvételi szándékukat.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »