Demján pénzt ad a menekült gyerekeknek? Mocskos Csányi!

Demján pénzt ad a menekült gyerekeknek? Mocskos Csányi!

Bizonyára sokakat meglep, hogy létezik még a MIÉP. Igaz, nem sok sikerrel viszik tovább a lángot, hivatalos Facebook-oldalukat 1965 ember kedveli. Nem is csoda.

Történt ugyanis, hogy Demján Sándor, csoportja úgy döntött, egymillió eurót ajánl fel a menekült gyermekek körülményeinek javítására. Az összeget elsősorban élelmiszerekre, ruházatra, országon belüli utazásra, egészségügyi ellátásra, információs anyagok előállítására, valamint a helyzet megoldásán dolgozó hivatalos személyek és civilek munkájának segítésére.

Hírdetés

A milliárdos Demján lépése úgy felbőszítette az egykor szebb napokat látott pártot – hogy joggal-e vagy sem, most hagyjuk -, hogy hivatalos Facebook-oldalukon rögtön el is küldték melegebb éghajlatra – Csányi Sándort.
 
Íme a bejegyzésük, ami alig tér el egy átlagon aluli kommentelő által nyújtott színvonaltól:
 

„Gratulálunk! Magyar családok százai szorulnának rá a támogatásra,magyar gyermekek járnak éhesen iskolába,az egészségügyi színvonal szánalmas,a munkahelyeken elenyésző fizetésért gályáznak Hazánk fiai,lányai…de az OTP mindenható feje ennek ellenére úgy gondolja,hogy a „sáskákat” kell segíteni!
Borzasztó a jelenlegi magyar helyzet!”

Csurka István ezt már nem élhette meg.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »