Demcsák Zsuzsában emberére akadt Szanyi is – a műsorvezető erősen bódult állapotban faggatózott élő adásban

Demcsák Zsuzsában emberére akadt Szanyi is – a műsorvezető erősen bódult állapotban faggatózott élő adásban

Információink szerint máris veszélybe került Demcsák Zsuzsa (39) pozíciója az ATV-nél – írja a Blikk.

A csatorna péntek reggeli Start című műsorában láthatóan nem volt a helyzet magaslatán, zavartan viselkedett. Ez különösen Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselővel folytatott beszélgetése közben csúcsosodott ki, többször is belegabalyodott a mondatokba.

A bulvárlap úgy tudja, az interjú az ATV vezetésénél is kiverte a biztosítékot. A csatorna sajtófőnöke, Kele Eszter megerősítette, hogy belső vizsgálat indul az interjú körülményei kapcsán. Információink szerint a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre. Demcsák Zsuzsa a tervek szerint jövő héttől minden este beült volna az Egyenes beszéd műsorvezetői székébe, ám ez most kútba esett. Csak azután születik végső döntés az ügyben, ha Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről, de biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd az Egyenes beszéd.

Hírdetés

Demcsák az Indexnek adott interjújában nemrég arról beszélt, hogyan látja egy hírműsor vezetését: „Nekem az a dolgom, hogy kérdezzek, a nézőnek meg az a dolga, hogy eldöntse, hogy hazudnak-e neki vagy sem. Persze ha nyilvánvaló hazugság hangzik el, bárki szájából is legyen, arra rá fogok kérdezni, hiszen ez a dolgom” – fogalmazott.

A lap kereste Demcsák Zsuzsát és Németh Szilárdot, de egyiküket sem tudták elérni.

Demcsák Zsuzsa szívesen vezetett volna beszélgetős műsort politikusfeleségekkel – méghozzá egykori munkaadója, a TV2 képernyőjén. Ez az álma azonban egyelőre szertefoszlott, mert – a Blikk információi szerint – kampányidőszakban nem akartak szerepelni a hölgyek. A műsorvezető az Indexnek korábban azt mondta, hogy a TV2 kizárólagosságot akart, ebbe pedig ő nem mehetett bele, hiszen az ATV foglalkoztatja.

Alább látható a teljes felvétel, amelyen életében először a sokat látott alkoholista Szanyi viselkedik úgy kevésbé, mint aki tudatmódosítószerek hatása alatt áll. Olvasóink figyelmét is felhívjuk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvásra, különben értelmetlenül fognak összevissza beszélni, mindenkitől mindenről papírt kérnek, és Demcsák-szintre zuhannak a szellemi képességeik!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »