Demagógiabombát robbantott a Fidesz

Demagógiabombát robbantott a Fidesz

A politikai adok-kapoknak megvan az a szépsége, amikor a pártok úgy támadják egymást egy bizonyos intézkedésért, hogy korábban ők is ugyan azt tették, vagy talán még súlyosabban is. Akkor viszont nagyon kínos helyzet áll elő, ha a cinkosi szerep hiányzik a túlvégről, s így a támadás zavarossá, értelmetlenné válik.

A Fidesz sajtóosztálya lapunkhoz eljuttatott közleményében reagált a Z. Kárpát Dániel Jobbik-alelnök szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottakra; a jobbikos politikus azt kérte a kormánytól, hogy számszerűsítsék, hány ittragadt bevándorlót kell ellátni adófizetői pénzből jelenleg.

A fideszesek erre válaszul azt írták,

„A Jobbik miközben az ország védelméről beszél, a baloldallal együtt nem támogatja a kormány javaslatát, hogy megvédjük a magyar embereket a terroristáktól. A Jobbik most adatokat követel a bevándorlókról, miközben szeptemberben még azt követelte a kormánytól, hogy ne is regisztrálja az illegális bevándorlókat.”

Úgy látszik -legyünk jóhiszeműek-, hogy a Fidesznél lemaradtak legnagyobb ellenzéki riválisuk véleményéről, ugyanis

Hírdetés

a Jobbik kedden is külön jelezte, hogy támogatja a kormány terrorveszélyhelyzettel kapcsolatos erőfeszítéseit, de azt nem, hogy ennek árnyékában rendeleti kormányzást készítsen elő, melynek keretében a teljes lakosság jogait bevonhatnák az internetezéstől kezdve az újságolvasásig.

A második rész pedig külön izgalmas, hiszen

a Jobbik korábban pont azért nem akarta, hogy regisztrálják az illegális bevándorlókat, mert akkor a Dublini Egyezmény értelmében ide toloncolhatnák vissza az összeset.

Ezek a tények a Fidesz sajtóosztályánál valamiért úgy jöttek le, hogy a Jobbik a szocialistákkal együtt terrorizmuspárti, és minek számolgatni azt, amit nem akartak regisztrálni.

Nehéz ezt a mélységet értékelni, ülj le fiam, egyes.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »