Délvidéken is tombol a cigánybűnözés

Délvidéken is tombol a cigánybűnözés

Az Újvidéki Rendőrkapitányság munkatársai sikeresen felderítették azt a súlyos péterrévei bűncselekményt, amelyben rablás és gyilkosság is történt – írja a delhir.info.

Az eset a Tisza-menti Péterrévén történt, ahol a három helyi cigány betört egy idős magyar nő (74) házába, amelyet két nappal korábban is megpróbált már valaki kirabolni, de akkor megszólalt a riasztó. A szerda hajnali betörés során azonban az idős nőt megölték. Az áldozat élettelen testét tegnap reggel találták meg.

A belügyi szervek a nyomozás eredményeként letartóztatták Kolompár Zsoltot (33), Kolompár Róbertet (18) és a 14 éves Dragan Pavlovićot, akit a településen „kis Patócs” néven ismernek és fiatal kora ellenére visszaeső bűnöző hírében áll. A hármast azzal gyanúsítják, hogy közösen követték el a rablógyilkosságot.

A hatóságok Kolompárék esetében 48 órás őrizetbe vételt rendeltek el, és büntetőfeljelentéssel a nagybecskereki ügyész elé állítják őket. A kiskorú elkövetőt a nagybecskereki bíróság illetékes bírója elé állítják – közli a lap.

Hírdetés

Íme a három hulladék:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »