Debrecenben tényleg minden rendben, csak az Allah akbarozás érkezett meg Magyarországra

Debrecenben tényleg minden rendben, csak az Allah akbarozás érkezett meg Magyarországra

Az M1 aktuális csatorna birtokába jutott egy félórás felvétel a hétfői debreceni bevándorló-lázadásról. Ezen jól látszik, hogy a betolakodók egymást buzdítják különféle csatakiáltásokkal, de leginkább a hazánk újkori történelméből ismeretlen Allah akbarozással. A rendőrök sorfalat állva, pajzsokkal próbálják megfékezni őket, akárcsak egy nyugat-európai no-go zónában.

Hírdetés

A hétfői debreceni zavargás miatt több mint 150 rendőrt vezényeltek az Orbán által szóban bezárásra ítélt, valójában bővítésre váró befogadóállomásra, közülük egy könnyebben megsérült. Az exfideszes, de nem messze, csupán a bevándorlókat "honfitársainak tekintő" orrváladék-kedvelő pártjáig jutó Szelényi Zsuzsanna szerint a "táboron belül történt, két ember közötti incidens" során a betolakodók a nyílt utcán botokkal és kövekkel támadtak az autósokra és kukákat gyújtottak fel. A környékbeliek közül többen annyira megijedtek, hogy nem is mertek kijönni otthonaikból. A zendülés után a tábort fél napig sem tartották zártan.

Az M1 aktuális csatorna birtokába jutott felvételen hallatszik, hogy valaki felszólítja a balhézó tömeget, hogy vonuljanak vissza a táborba, de ők nem engedelmeskedtek. Egy idő után úgy tűnt a tömeg lenyugodott, majd az újabb csatakiáltások elhangzása után folytatódott az őrjöngés. A fél órás felvétel alatt szinte folyamatos volt a kiabálás.

(Kuruc.info – Híradó nyomán)

Előzmény: Törzsi dühöngés a debreceni menekülttábor környékén, felfegyverzett vadak tucatjai támadtak az arra járó autósokra

Különösen ajánlott:

"No-Go Zone" – kerületek Európában, ahová őslakosok már nem tehetik be a lábukat

Miért viselkednek így a muszlim betolakodók? – A türelemnek semmi értelme a mohamedán fenevaddal szemben


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »