Deák téri kettős gyilkosság: a földön fekvő áldozatokat is fejbe és hasba rugdosták

Borzasztó részletekre derült fény a csütörtök éjszakai fővárosi kettős gyilkosságról. A Blikk arról írt, hogy intézetben élt az a 18 éves fiú, aki bandában támadt egy gyanútlanul szórakozó társaságra a Deák téren. A 18 éves gyanúsított, Krisztián csütörtök éjszaka ünnepelte a születésnapját.

A fiú a tömegverekedésben előkapta a bicskáját, amivel összevissza kaszabolta áldozatait. Társai közben brutális kegyetlenséggel ütötték-verték a földön fekvő fiúkat, fejbe és hasba rugdosták őket, három lány próbálta leállítani a támadókat, de hiába

– írta a lap. 

Az elkövető kése
police.hu

Hírdetés

A két áldozatot, a 21 éves Gergelyt, és a 16 éves Lászlót a helyszínen próbálták újraéleszteni, sikertelenül. 

“Gergő most érettségizett, nagyon készült az önálló életre. Imádta a focit, az Újpest volt a mindene. Nem volt mintagyerek, garázdaság miatt többször felelősségre vonták már. De a késtől irtózott, soha nem hordott magánál. A tragédia előtt legjobb barátja, Laci születésnapját ünnepelték. Vele volt a testvére is, ő szerencsére megúszta. Nem tudom, a család hogyan heveri ki ezt a tragédiát”

– fogalmazott a Blikknek az áldozat egyik barátja. 

A tömegverekedés összes résztvevőjének volt már dolga a hatósággal. Kilenc embert előállítottak, a nyomozók kockáról kockára elemzik a kamerafelvételeket, hogy tisztázzák, kinek mi volt a szerepe a tragédiában.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »