De legalább agyonlőtték

De legalább agyonlőtték

Az NGO-k (Európa sírásói) hajói pedig most éppen a spanyol partokra viszik ezeket, azért oda, mert Spanyolhonban (“bus donna barna balkonon/mereng a bibor alkonyon” – ugyan már) egy puccsal hatalomra került hülye imádja őket.

Viszik az NGO-k hajói ezeket a spanyol kikötőkbe. A potenciális terroristákat (tízből mennyi lesz az? “Csak” egy), és azokat, akik ugyan nem lesznek terroristák, de soha nem fognak beilleszkedni, soha nem fognak semmi hasznot hajtani.

Viszik Európa sírásói a harmadik (negyedik) világ roncsait Spanyolhonba. Most éppen oda.

A spanyol rendőrök meg lelövik, akit le kell lőni. De legalább még lelövik.

Hírdetés

Csak remélni tudjuk, hogy nem a rendőröket fogják meghurcolni, amiért nem dumcsiztak inkább vele.

És azt is csak remelni tudjuk, hogy Spanyolhon is magához tér hamarosan, és elzavarja partjairól az NGO-k hajóit.

Késsel támadt egy terrorista a spanyol rendőrőrsre

Agyonlőttek hétfőn a spanyol rendőrök egy férfit, aki késsel támadt rájuk egy rendőrőrsön, az ország északkeleti részén, Katalóniában. A helyi rendőrség a Twitteren azt írta, hogy a támadó reggel 6 óra tájban lépett be a cornellai rendőrőrsre, „azzal a céllal, hogy a rendőrökre támadjon”. A hatóság tudatta, hogy a férfit meglőtték, de csak később erősítették meg, hogy a támadó meg is halt.

Az El Periodico című helyi lap tudni véli, hogy a férfi Cornellában élt. A rendőrség terrorelhárító részlegének névtelenül nyilatkozó forrásaira hivatkozva az AFP francia hírügynökség azt jelentette, hogy az elkövető egy 29 éves algériai származású férfi, aki Allah akbar! vagyis Isten hatalmas! felkiáltással rontott be a rendőrségre, mielőtt agyonlőtték.

(MTI)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »