Dárdai Pál megszólalt a visszatéréséről

Dárdai Pál megszólalt a visszatéréséről

Egyelőre szabadságon van, a szerződése szerint július elsejéig – kezdte az interjút a Hertha egykori vezetőedzője.

Azzal kapcsolatban, hogy lapértesülések szerint a neve felmerült a váratlanul gyorsan távozó Jürgen Klinsmann utódjának keresésekor, a Nemzeti Sportnak elmondta: az elmúlt napokban nem keresték fel a Herthától. “A nyárig fizetett szabadságon vagyok, július elsején kell munkára jelentkeznem, a szerződésemben az áll, hogy az U17-es csapatot veszem át. Addig élem a hétköznapi emberek életét – nem úgy, mint az elmúlt húsz évben. Természetesen figyelemmel követem az eseményeket, kimegyek az utánpótláscsapatok meccseire, időnként az edzéseire is, egyelőre ennyi a kapcsolatom a Herthával, nem több.”

Hozzátette: megtisztelő, hogy az ő újbóli kinevezését javasolta a klubvezetésnek Erich Beer, a Hertha BSC legendás labdarúgója.

Dárdai Pál meglepődött Klinsmann lemondásán, hiszen november óta alig néhány hónap telt el. Az igazságot kevesen tudhatják, és ő nincs köztük – nyilatkozta.

Nincs akkora baj a Herthával, mint sokan hiszik

Hírdetés

– nyilatkozta. A csapatot nem félti, és arra is emlékeztetett, hogy az igazoltatott sztárok csapatba illesztése sem megy egyik napról a másikra.

Most lettem apa

– mondta magánéletével kapcsolatban a szakember, hozzátéve: ezt úgy érti, hogy most van ideje a családdal foglalkozni. “Ennyit még nem vittem a gyerekeket iskolába, edzésre, bárhová, mint az elmúlt hónapokban. Régen elmentem otthonról kora reggel, és késő este estem haza. Most futok, bevásárolok, a feleségemmel főzök. Marci fiam szerdán töltötte be a tizennyolcat, még gluténmentes tortát is sütöttem neki.”

Sokkal több meccset néz meg, mint amikor edző volt,

mert akkor csak azokra kapcsolt oda, amelyekre muszáj volt. “A Hertha-öregfiúkba is hívtak, én, bolond lementem, rá is fáztam. A füves pályát még bírta a többször műtött bokám, a műfüvest már nem, a legutóbbi alkalom után tíz napig jószerével járni sem tudtam. Nem véletlenül minősítettek rokkantnyugdíjasnak…”.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »