Dárdai: négy meccsen négy győzelem kell

Dárdai: négy meccsen négy győzelem kell

Dárdai Pál vezetőedző szerint a sereghajtó Herthának mind a négy hátralévő mérkőzését meg kell nyernie a német labdarúgó-bajnokságban a bentmaradás érdekében.

„A jelmondtunk úgy hangzik, hogy négy meccs, négy győzelem” – jelentette ki a magyar tréner a szombaton esedékes, VfB Stuttgart elleni hazai találkozó előtt. A 22 ponttal álló és a kiesőzóna felső határától hat pontra lévő berliniek a „svábok” után Kölnbe látogatnak, majd a Bochumot fogadják, végül pedig Wolfsburgban lépnek pályára.

Hírdetés

A Hertha tervei ellen szól, hogy a jelenlegi szezonban még nem sikerült két mérkőzést megnyerniük egymás után, ráadásul a Dárdai visszatérte óta eltelt két összecsapáson a Werder Brementől és az éllovas Bayern Münchentől is kikaptak. „Az elmúlt 13-14 edzésen megpróbáltuk fejleszteni a csapatszellemet” – árulta el a 47 éves Dárdai. „Az öltözőben jó a hangulat, mindenki kedves a másikkal. A pályán azonban eddig nem igazán működött a csapatszellem, ezért állunk ilyen kevés ponttal.” A magyar szakember közölte, 80-90 százalékban már összeállt a kezdőtizenegy a fejében a szombati meccsre. Állítása szerint a harmadik edzéshéten látottak erősítették az optimizmusát: „Mindenki dolgozik, mint az angyalkák” – tette hozzá.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »