Dárdai elmondta, miért szenvedtek a topcsapatok az Eb-n

Dárdai elmondta, miért szenvedtek a topcsapatok az Eb-n

Dárdai Pál szerint az Eb topcsapatai azért szenvedtek, mert nem voltak egységesek. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát arról is faggatták, milyen volt szakértőként végigkísérni a kontinenstornát.

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya Rbb-online.de oldalán adott rövid interjút, amelyet a Csakfoci.hu szúrt ki.

Hírdetés

Mint Dárdai elmondta, nem lepődött meg egyik csapaton se az Európa-bajnokságon. Szerinte ugyanis hogy megfelelő csapatszellemmel, fegyelmezettséggel és a jó játékrendszerrel sok minden elérhető, élő példa rá Wales és Izland is. Hozzátette, a topcsapatok azért szenvedtek, mert nem voltak egységesek.

A Hertha BSC jelenlegi edzőjét arról is kérdezték, milyen volt szakértőként részt venni a kontinenstornán. Kiemelte, hogy a meccsek előtt próbált kis elemzést, a félidőben rövid értékelést adni, majd a találkozót követően a következtetések levonására koncentrált.

„Próbáltam tiszta és rövid elemzéseket adni, hogy mindenki megérthesse. A visszajelzések alapján elégedettek voltak velem. Én is élveztem a dolgot, inkább móka volt, mint munka.”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »