DANSE MACABRE

DANSE MACABRE

„Népszabadság: még az idén kötelezettségszegési eljárás indulhat a magyar menekültpolitika miatt

A Népszabadság úgy tudja, hogy decemberben figyelmeztető levél érkezhet Brüsszelből magyar kormánynak, és ezzel egy újabb, menekültügyi kérdések miatt, indul kötelezettségszegési eljárás.

Vera Jourová igazságügyekért felelős biztos az Európa Parlament szerdai vitanapján mondta, hogy bár megérkezett november 5-én a magyar kormány válasza az Európai Bizottság kérdéseire, de az nem oszlatta el az aggodalmakat. A Bizottság tizenkét oldalon tett fel kérdéseket Magyarországnak. Kifogásolták:

A magyar-szerb határon leadott menedékkérelmek rendszerszerű elutasítását,

a határátlépés büntetőjogi szankcionálását,

a határátkelők bezárását,

a hadseregnek biztosított határrendészeti hatásköröket.

A legsúlyosabb aggódalom a menekült gyermekeket érintő törvényi szabályokkal van, írja a Népszabadság.” (444.hu)

Ha ez igaz, akkor el is érkeztünk egy –stílszerűen- határhoz. Akkor ez vízválasztó.

Az állam leginkább attól állam, hogy szuverén joga határainak biztosítása, védelme, és annak eldöntése, hogy kiket enged át azokon a határokon. Kiket enged át, és akiket átengedett, azok közül kiknek engedi meg, hogy letelepedjenek az országban.

Az állam ezen szuverenitása pedig összhangban kell legyen a társadalmi akarattal és elvárással (szerződés).

Az Európai Unió politikai vezetői, és az Uniót alkotó egyes nemzetállamok politikai vezetői lemondtak a szuverenitásról és felmondták a társadalmi szerződést, tették pedig mindezt törvénytelenül.

Törvénytelenül, mert:

Hírdetés

Erre semmilyen felhatalmazást nem kaptak a társadalomtól,

a szuverenitás ilyen fokú megsértésére és feladására semmilyen körülmények között sem kerülhet sor,

a társadalmi szerződés ilyen durva megsértése (felmondása) szükségképpen vonja maga után az állam társadalom általi felelősségre vonását, és a társadalmi szerződés újra tárgyalását, de más politikai aktorokkal.

A társadalmi szerződés újra kötése végbemehet forradalom vagy választások útján.

Európa társadalmai ma egyöntetűen elutasítják a szuverenitás feladását és a társadalmi szerződés egyoldalú, államok általi felmondását.

A társadalmak törpe kisebbségét alkotó, emberi jogokra, emberiességre, természet jogra, valamint a nemzetállamok tagadására és az eltorzult, zsákutcás liberalizmusra hivatkozó és ezekben vakon hívő egyedei egyszerűen nem számítanak. Szükségtelenek, s mert akaratukkal és szándékaikkal szükségszerűen végveszélybe sodorják az államot, a szuverenitást és a döntő többség által óhajtott társadalmi szerződést, így ezen kisebbség akarata és szándéka figyelmen kívül hagyandó, kiiktatandó, és egyáltalán nem kell figyelembe venni az új társadalmi szerződések megkötésekor.

Mindezek figyelembe vételével kell viszonyulnia Magyarországnak az Unió felől érkező újabb zsaroláshoz és bosszúhoz. Ugyanis Magyarországon nem adta fel az állam a szuverenitást, és nem mondta fel egyoldalúan a társadalmi szerződést.

Magyarország ma az Európai Unió azon kisebbségben lévő államai közé tartozik, ahol a szuverén a társadalmi többség akarata és szándéka szerint cselekszik a bevándorlás és népvándorlás ügyében, s mert így cselekszik, az Unió és más nemzetállamok politikai vezetői, akik vallásosan hisznek a nemzetállamok felszámolásában és az Európai Egyesült Államok létrehozásának szükségességében, meg akarják büntetni a magyar államot, a magyar szuverenitást, és le akarják cserélni a magyar politikai aktorokat.

Teszik ezt éppen olyan törvénytelenül, mint ahogyan egész bevándorlás politikájuk törvénytelen és ennek megfelelően szükségképpen káros is.

Mindebből következően az Unió ilyen irányú kísérleteit, továbbá jogi formába burkolt, a magyar állami szuverenitás felszámolására és a magyar politikai aktorok leváltására irányuló, politikailag motivált beavatkozási kísérleteit egész egyszerűen nem kell figyelembe vennünk.

A magyar állam szuverenitása ezen a téren nem feladható.

Ezen az áron az Európai Unióra sincs szükségünk.

Sokkal inkább szükségünk van egy Kelet-Közép-Európai egységre, amely kibővíthető és kibővítendő a Balti-államok és a Balkán szövetségével, a közös érdekek és a normalitás mentén. Így létre hozható egy az Északi-tengertől az Adriáig terjedő szövetség, amely politikailag elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a nyugati és transzatlanti diktátumoknak. Továbbá ez a szövetség magában hordozza egy történelmi kiegyezés lehetőségét is Szlovákiával és Szerbiával.

Erre van szükségünk, nem idióta uniós biztosok és idióta uniós politikusok parancsaira és fenyegetéseire.

Mindenki úgy veszejti el magát, ahogy akarja.

Magyarország nem óhajt részt venni az európai haláltáncban.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »