Danko és Kollár a stúdióban veszekedett, egészen Orbánig jutottak

Danko és Kollár a stúdióban veszekedett, egészen Orbánig jutottak

Szakmai vitát folytatott az SNS és a Sme rodina elnöke a politikai személyeskedésről.

Andrej Danko azt állította a TA3 mai politikai vitaműsárban, hogy Kollár be akart lépni az SNS-ben. Kollár azt mondja, az SaS tippelte ki őt, de ő visszautasította Sulík ajánlatát.

Miért akart belépni 2016-ban az SNS-be?” – tette fel a kérdés Danko Kollárnak, aki erre azt válaszolta: „Miért hazudik?

„A te egész életed egy hazugság” – válaszolta erre Danko. Aztán egy ideig arról vitáztak, ki személyeskedik többet a politikában, ki rontja jobban a politikai vita színvonalát, majd végül a nagy szakmai eszmecsere hevületében tegeződésre váltottak.
 

Hírdetés

„Ha valami botrány van, ön a szakmaiság szót rángatja elő. Tragikomikus. Szakmaiságot emlegetni Andrej Danko kapcsán olyan, mintha azt mondanám, hogy én meg űrkutató vagyok” – jelentette ki Kollár.  

„Le akarsz rántani a mélybe?“ – kérdezte dühösen Danko, mire Kollár azzal replikázott, hogy „Te már elég mélyen vagy!“, ezért nem fog szakmai kérdésekről vitázni az SNS elnökével.

Az összelopkodott doktori munkája miatt összehívott parlamenti bizalmatlansági szavazást e héten túlélő Danko a műsorban kijelentette: nem akar köztársasági elnök lenni.

Danko az SNS elnökeként akar tovább politizálni, és példaképeként Orbán Viktor jelölte meg.

„Azt akarom csinálni, amit Orbán. Igen, kritizálják (Európában). De ő védi az országát. Szlovákiának is keményen kell politizálnia” – terelte vissza szakmai síkra a szót Danko.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »