Dániel Péter: Hiába Orbánék körözése, nem tudnak elfogni

Izraelből jelentkezett egy fideszes parlamenti képviselőt ért rágalmazás címén kőrözés alá vont Dániel Péter ügyvéd, akinek talán legnevezetesebb ügye az volt, amikor piros festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát, lefényképezte magát a helyszínen, majd a képet kitette az Internetre.

A magyar gyűlölettől fröcsögő “ügyvéd” a palesztin vértöl locsogó pálmafák tövéből üzent, nekünk bögatyás magyaroknak.

Orbánék hiába adtak ki ellenem elfogatóparancsot, hiszen felettem már nincsen hatalmuk. Szabadon és boldogan élhetek a csodás Izraelben. Üdvözlet minden kedves barátomnak a sudár pálmák és a fenséges sziklák tövéből! [smile hangulatjel] Shalom!

 Wittner Mária fideszes parlamenti képviselő azért perelte be Dániel Pétert, mert Dániel “primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”-nak nevezte.

Hírdetés

A következő képen szereplő szövege miatt azonban még senki sem jelentette fel ezt a magyar gyűlöletbe beleháborodott “ügyvédet”. Szerencsétlen Dánielnek, a magyarországi PT oszlopos tagja, akire a ma született zsidó csecsemő is büszke, remélhetőleg van annyi vér a metélt kukijában, hogy bevonuljon az izraeli hadseregbe és ott nyílt konfrontációban találkozzon a Hamas csapatával. Szerencsétlen Dánielt meg is vigasztalhatjuk: Homok van dögivel Izraelben és annak alapvető tulajdonsága, hogy elnyeli a lábszáron lefolyó sárgás színű gyávaságot minden mennyiségben.

Cionizmus a világ fenevedjaGyűlöletkeltésért, nemzetellenes izgatásért még senki sem perelte be ezt az egysejtüt!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, cion-diktatúra, CIONIZMUS, Európai Egyesült Államok, Gyászhír Tagged: CIONIZMUS, Izrael, PT (párhuzamos társadalom), zsidók gyülölete


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »