Dán szépségkirálynő esett áldozatul pakisztáni férfinek

Dán szépségkirálynő esett áldozatul pakisztáni férfinek

Éveken keresztül bántalmazta feleségét egy pakisztáni bevándorló Dániában, két évvel ezelőtt pedig meg is ölte.

A férfi ügyében most született meg az ítélet, ami szerint börtönbe kell vonulnia, szabadulása után pedig kiutasítják az országból.

Aya Bonde Jensen tinédzserként szépségkirálynő volt Dániában, majd a középiskolában megismerkedett Kamran Khannal. A pakisztáni férfival való kapcsolata végül arra ösztökélte a dán nőt, hogy áttérjen az iszlám vallásra, majd hozzá is ment Kamranhoz.

Az élete innentől kezdve 180 fokos fordulatot vett, a fiatalos ruhái helyett elkezdett az iszlám szokások szerint öltözködni, az iskolát pedig ott hagyta, hogy háztartásbeli feleség legyen. Kamran még arra is rávette, hogy saját édesanyjával is megszakítsa a kapcsolatot. A házasságuk azonban nem volt kellemes, Kamran éveken keresztül súlyosan bántalmazta feleségét, többször be is zárta és megalázta.

Ezeket ráadásul mind végig kellett nézniük a gyerekeiknek is, akik szintén Kamran áldozatául estek, a férfi ugyanis őket is rendszeresen bántalmazta. Aya teljesen védtelenné vált a férjével szemben, 2018-ra pedig olyan súlyos lett a helyzet, hogy Kamran halálra verte a feleségét.

Hírdetés

A férfi ügyében nemrég született ítélet, két évvel a brutális gyilkosság után. Eszerint Kamrannak börtönbe kell vonulnia, azt azonban nem tudni pontosan, hogy mennyi időre.

Az viszont biztos, hogy kiszabadulása után el kell hagynia Dániát, tette miatt ugyanis kiutasították az országból.

Forrás: V4NA Hírügynökség

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »