Dagad a balhé: A Slovan sportigazgatója meccs közben ment be a bírók öltözőjébe a teljesen elfújt Slovan-DAC meccsen – VIDEÓVAL

Dagad a balhé: A Slovan sportigazgatója meccs közben ment be a bírók öltözőjébe a teljesen elfújt Slovan-DAC meccsen – VIDEÓVAL

A šport.sk számolt be róla, hogy felvételek készültek a pozsonyi Slovan sportigazgatójáról, Richard Trutzról, amint a Slovan-DAC meccsen bemegy a bírók számára kijelölt öltözőbe. Mivel nem ez az első hasonló esete a korábban játékvezetőként dolgozó Trutznak, most büntetésre számíthat a szövetségtől.

Trutz „látogatása” annak fényében különösen visszatetsző, hogy a remek formában játszó DAC vezetett a Slovan ellen, egészen addig míg egy utólag is egyértelműen vitatható büntető miatt a pozsonyiak büntetőből ki nem egyenlítettek. 

Hírdetés

Trutz közölte, semmi gond nincs azzal, hogy sportigazgatóként bement a bírók öltözőjébe, de, hogy mit is keresett ott, azt nem volt hajlandó elárulni. „Minden benne van a mérkőzés jegyzőkönyvében” – nyilatkozta a portálnak.

Trutz ugyanezt egy 2017/18-as szezonban lejátszott bajnokin is megcsinálta, akkor a DAC-Nagyszombat (mit ad Isten?!) felsőházi találkozó közben gondolta úgy, megnézi, mi újság a bírói öltözőben. A szövetség ezer euróra büntette a „szlovák futball jóhírének lerombolásáért”. A szlovák futballszövetség (SFZ) időközben el is indította a fegyelmi eljárást Trutz ellen, szeptember hetedikére ígértek eredményt. A šport.sk szerint várhatóan most sem ússza meg pénzbüntetés nélkül, sőt, az SFZ már most, határozatlan időre azonnali hatállyal eltiltotta Trutzot az öltözők, kispadok, bírói helyiségek látogatásától.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »