DAC: Andrej Fábry Szereden tölti a tavaszt

DAC: Andrej Fábry Szereden tölti a tavaszt

A DAC középpályása, Andrej Fábry a tavaszi szezont kölcsönben a szintén élvonalban érdekelt ŠKF Szered csapatánál tölti, jelentette be a DAC hivatalos médiafelületén.

Andrej Fábry a Szered csapatánál tölti a 2021-es tavaszi idényt. A két klub megállapodásának értelmében a 23 éves középpályás május 31-ig kölcsönjátékosként fog szerepelni a bajnokság 7. helyezettjénél, jelentette be a dunaszerdahelyi együttes hivatalos honlapján.

Storck az őszi szezonban legtöbbször csereként számított a 23 esztendős középpályásra, mindössze két alkalommal játszotta végig a DAC bajnokiját.

Hírdetés

Fábry az őszi idényben hét alkalommal csereként lépett pályára.

„Csapatunk középpályáján tapasztalt nagy konkurenciaharc miatt Andrej lehetőséget keresett arra, hogy több játékpercet tudjon gyűjteni.

A szerediek megkerestek minket egy ilyen ajánlattal, ahol garantált helye lesz a csapatban a kedvenc pozíciójában. Új csapatának a játéka rá fog épülni, és hisszük, hogy a lehető leghamarabb visszanyeri a legjobb formáját. Sok sikert kívánunk neki” – mondta Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója, olvasható a klub hivatalos honlapján.

A játékost szerződése eredetileg 2023-ig köti a sárga-kékekhez, a mértékadó Transfermarkt a középpályás piaci értékét 350 ezer euróra taksálja.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »