Czakó Viktória lett Gömör-Nógrád Szépe

Czakó Viktória lett Gömör-Nógrád Szépe

Hétvégén rendezték meg a Gömör-Nógrád Szépe szépségverseny döntőjét, amelynek győztese a rimaszombati Czakó Viktória lett. Az első helyezett automatikusan bejutott a Felvidék arca 2020-as évadának országos döntőjébe, ahol a gömöri régiót képviselheti.

A több mint kétórás, nagyszabású gálaműsorra színes programot állítottak össze a szervezők. Az est a rendezvény támogatójának számító Magyar Közösségi Összefogás jelöltjeinek bemutatásával kezdődött, majd Illés Oszkár műsorvezető, a kassai Thalia Színház művésze szólította színpadra a nyolc döntős lányt. Név szerint:

Antolik Ingridet, Bán Zsófiát, Czakó Viktóriát, Deák Laurát, Molnár Rékát, Murányi Rékát, Szolga Esztert és Szűcs Viktóriát. 

A helyezésekről a nézők szavazatait figyelembe véve egy öttagú zsűri döntött. Steiner Zsuzsanna szépségtanácsadó, a verseny egyik megálmodója és a zsűri elnöke korábban maga is szerepelt szépségversenyen,

1995-ben ő lett Miss Gömör. Mint elmondta, akkor egy álma vált valóra, s most a fiatal lányok előtt nyílik meg ez a lehetőség. A versenybe ugyanis a 16 és 25 év közöttiek jelentkezését várták. Az ősz folyamán elkezdődött a casting, a lányok kiválasztása, majd különböző fotózások és a felkészítő tábor, illetve a koreográfia tanulása következett.

A zsűri további tagjai között szerepelt Halász Attila fő szervező, a Baráti Körök képviseletében, Barthalos Andrea, a Felvidék arca szervezője és koordinátora, Varga Ákos a Via Nova képviseletében, valamint a verseny fő szponzora, Molnár Attila, a rimaszombati Kastély Panzió tulajdonosa.

Az est teljes bevételét jótékonysági célra ajánlották fel, az egyházasbásti Koós Tomika kezelésére.

A belépőjegyekből és az egyéb adományokból összegyűlt 1500 eurót a beteg kisfiú édesanyja vehette át Cziprusz Zoltántól, a rendezvény másik fő szervezőjétől.

Hírdetés

Az est sztárvendége Dér Heni énekesnő volt, illetve fellépett a csallóközi Fortissimo zenekar. A szépségverseny sikerét mutatja, hogy a műsort több mint 15 ezren követték élőben a közösségi oldalon. A teljes műsor visszanézhető:

A zenei betétek között a döntős lányok bikiniben, népviseletben és estélyi ruhában is megmutatták magukat a közönségnek.

A Gömör-Nógrád Szépe döntőjén több kategóriában is győztest hirdettek, s minden döntős lányt egy Swarovski ékszercsomaggal jutalmaztak.

Molnár Réka a 2020-as Miss Bikini címet nyerte el, s emellett egy 160 euró értékű portfólió fotózással gazdagodott.

A 2. számú udvarhölgynek járó egész éves edzésbérletet Murányi Réka vette át, míg az

1. számú udvarhölgy Antolik Ingrid kapta meg Agócs Anna egyedi tervezésű, kézzel készített ruhakölteményét. 

Az abszolút győztes Czakó Viktória, aki a Gömör-Nógrád Szépe cím mellett az internetes szavazás alapján a Miss Szimpátia díjat is begyűjtötte.

Az ő nyereménye egy kétszemélyes gyertyafényes vacsora a Palazzo étteremben, valamint egy szintén kétszemélyes wellness utalvány a Barrico Thermal Hotel Demjénben. 

A lányok számára ettől sokkal fontosabb, hogy a verseny alatt jó barátságok szövődtek köztük, sok tapasztalatot és önbizalmat szereztek, mesélte a 19 éves győztes, aki nagyon megtisztelőnek érzi, hogy ő lett a kiválasztott, s reméli, hogy ez a cím a szépségiparban is utat nyithat előtte.

A Gömör-Nógrád Szépe döntőjéről a Magyar7 hetilap aktuális számában is olvashat.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »