Cydonia, az Arc és a Piramis a Marson valóság! – állítják a NASA egykori tudósai

Nem kell ahhoz rakétatudósnak lennünk, hogy helyes következtetéseket vonjuk le az alábbiakból: a Marson, egy Földszerű bolygón öt kilométeres távolságon belül találunk egy faragott arcot és egy piramist. Vagy tévednénk?

 

 

A Mars a szomszédos bolygónk, mely sok tekintetben hasonlít a Földre. Nem is olyan régen, még kietlen, sőt halott bolygóként tanultunk róla, manapság pedig már úgy tekinthetünk rá a rendelkezésre álló tudományos adatok és bizonyítékok alapján, mint egy második Földre. Igaz, a Mars eme állapota több millió évvel korábbra tehető. De micsoda változás, mekkora tudományos fordulat ez, ami a tagadástól eljutott a lehetségességig! Tehát valaha akár lakható is volt a Mars. Ezt a fő sodrású tudomány sem vitatja.

 

Ember alkotta marsi járművek, szondák és egyéb műszerek segítségével megállapítást nyert, hogy a vörös bolygón van folyékony víz. Valaha a Marsot is olyan óceánok, tengerek, folyók stb. borították, melyek megszólalásig hasonlatossá tették a mai Föld arculatához. De vajon volt, van, vagy lehetséges intelligens élet a Marson?

 

A Mars felszínéről készült képeket bizonyosan ellenőrzi, ha ugyan meg nem változtatja a mindenkori, közgondolkodást formáló illetékes hatóság. Ezzel együtt vannak olyan felvételek, melyek átcsúsznak a rostán. Ilyeneket készített a Viking-1 és a Viking-2 is. 1975-ben indultak és 1976-ban oda is értek.

Céljuk az élet nyomai utáni kutatás volt. Nagy felbontású képeket készítettek és tanulmányozták a légkör összetételét.

 

 

Amikor a Viking-1 Mars körüli pályára állt, egy különös építményt kapott lencsevégre. Egy hatalmas két mérföld hosszú ARCOT látott az ún. Cydonia régióban, ami teljesen összezavarta a tudósokat.

 

A NASA sajtókonferencián úgy jelentette be a felfedezést, mint nagy sziklaképződményt, mely emberfejre hasonlít, legalábbis az árnyékok szemek, orr és száj benyomását keltik. Ezzel a bejelentéssel a közvélemény figyelmét a Marsra irányították.

Ezenkívül az ARC megfigyelése közben a Viking-1 űrszonda egy másik építményt is észlelt, amely hihetetlenül hasonlított a gízai Nagy Piramisra.

 

Az 1980-as években Erol Torun, az USA Védelmi Térképészeti Ügynökségének műholdképelemző szakértője ezt a piramist a „Mars Rosette-i kövének” keresztelte el. Tulajdonképpen számos matematikai összefüggést fedezett fel, melyek a térségben található, mesterséges kinézetű más objektumokkal kapcsolatosak.

 

Dr. John Brandenburg az egyik legkiemelkedőbb tudós, aki megszólalt a Marssal, annak építményeivel, valamint a bolygón található idegen létformával kapcsolatban.

 

Dr. John Brandenburg számos tudományos projekten dolgozott, továbbá annak a Holdra irányuló Clementine Küldetés vezetőhelyettese volt, amely 1994-ben vizet talált a Hold pólusainál. Tehát a víz Holdon való jelenlétét sem árt hangsúlyozni. Jelenleg Brandenburg tanácsadóként dolgozik a Morningstar Applied Physics-nél.

 

 

Dr. John Brandenburg ezt állította:

 

„Valaki így panaszkodott nekem: John, hogy miért kell belekeverned ebbe Cydoniát? Erre azt válaszoltam, hogy azért, mert el tudok olvasni egy térképet… Ez van Cydonia Mensa-nál. Létezik a marsi ARC, a D & M piramis… Rajta van a második felvételen, ami július 25-én készült, s amiről a kormány láthatóan egy nyomkövetési vizsgálatot készíttet. Ez a két kép mindent elárul, amit tudnunk kell arról, hogy mi van Cydonia Mensa-n. Amikor egy valaha Föld-szerű bolygón egy emberi arcot és egy piramist látsz egymástól öt kilométerre…, akkor nem kell ahhoz rakétatudósnak lennek, hogy kitaláld mit is jelent mindez, csak összekötöd a pontokat. Úgy értem – és ezt tudósként mondom neked, s mint aki már látott más ilyen tudósokat –, hogy olykor, ha sarokba szorítanak, úgy teszel, mintha mi sem történt volna, felemelsz egy bivalyról készült képet és ragaszkodsz ahhoz, hogy az egy kutya.”

Quote from a conference in Bastrop, TX, 2015.

 

Hírdetés

De nem Branderburg az egyetlen, aki szerint a Marson található dolgok megmagyarázhatatlanok.

 

Dr. Brian O’Leary-nek, korábbi NASA-űrhajósnak is sok mondanivalója van a Marssal kapcsolatban.

Dr. Brian O’Leary az 1967-ben a NASA által kiválasztott hatodik űrhajóscsoport tagja volt, aki az 1960-as évek második felében a Cornell Egyetemen tanított, valamint fizikát, asztronómiát és tudományos módszertani értékelést oktatott 1976 és 1981 között olyan akadémikus intézményekben, mint amilyen a Kaliforniai Egyetem, a Berkley, a Hapshire College és a Princeton Egyeteme.

O’Leary nagyon szkeptikus volt a Mars bolygót illetően, azonban miután átvizsgálta a meggyőző bizonyítékokat, drasztikusan megváltoztatta ebbéli véleményét.

 

O’Leary Carl Sagan-nal dolgozott együtt évekig. Miután áttanulmányozta Sagan munkáját, következetlenségeket vett észre, melyek ráébresztették arra, hogy a Mars építményei teljesen elképesztők és nem csupán kőzetdarabok.

 

O’Leary úgy kommentálta a Mars Cydonia-n talált híres „Arcát”, melyet a Viking-1 készített 1975-ben, hogy azt megmásította Sagan a nyilvánosságra hozatal előtt.

De szóljon helyettem a tudós:

 

„Nagyon-nagyon kiábrándító volt számomra, hogy Carl nem csupán tévedett, hanem bele is nyúlt az adatokba. Egy olyan képet tett közzé a Parade Magazinban az Arcról egy népszerű cikkel együtt, melyen azt állította, hogy az arc természetes képződmény, ugyanakkor meghamisította a képet, hogy az ne tűnjön arcszerűnek.”

 

Egy, a Harvardon publikált tanulmány szerint, mely A Mars arcáról készült képek és egy lehetséges intelligens eredet elemzése címet viselte, O’Leary bizonyította a marsi építmények igazi természetét.

 

Kezdtem felismerni – és nem csak hallomásból –, hanem közvetlenül tudományos alapon is, hogy ez az ember összejátszik a NASA-val, s hogy több minden lehet e téren, mint korábban…

Carl számos híres személyiséggel volt egy bizottságban. Volt egy 1931-ben – ez azokban az években történt, amikor megismertem Carlt, és a 60-as években amikor vele együtt dolgoztam – a Brookings Intézet által kiadott riport arról, hogy ő és ez a másik csoport közölte: Nos, ha a földönkívüliek valaha is megjelennének a Földön, akkor azt el kell titkolni. Ez az egyetlen kezelési módja ennek, mivel ha erre nem lennénk képesek, akkor ez túl nagy kulturális megrázkódtatás lenne. – O’Leary

 

Emellett Dr. Norman Bergrun, az Ames-i Kutatólaboratórium, a NACA (Asztronautikai Nemzeti Tanácsadó Bizottság) és a Lockheed Rakéta- és Űrügynökség korábbi alkalmazottja azzal vádolta a NASA-t, hogy meghamisította a Marson készített fotókat és mellébeszél a Viking-1 és Viking-2 küldetések során szerzett adatokkal kapcsolatban.

 

Azt hiszem, ezeket az információkat és következményeiket, még emésztenünk kell egy darabig.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

 

 

Hivatkozások:

videó: https://www.youtube.com/watch?v=zd6xa5VivaE

“Analysis of Images of the Face on Mars and Possible Intelligent Origin”

Cydonia, the Face & Pyramid on Mars are REAL, claim former NASA scientists

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »