Cuki migránsok – kirekesztő Európaiak

Cuki migránsok – kirekesztő Európaiak

 

Nagyon szeretnének beilleszkedni Európában a muzulmánok, csak a „megkülönböztetés és az ellenük irányuló gyűlölet-bűncselekmények miatt ez nem megy nekik” – állapította meg az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége, hozzátéve, hogy a migránsok különösen az EU „demokratikus intézményeiben” bíznak. Hej, mi rohadt kirekesztők, hogy nézünk most tükörbe?!<![CDATA[]]>http://matete.pestisracok.hu<![CDATA[]]>

Malik, szerencsétlen líbiai menekült nagyot kortyolt az Allah iránti tiszteletből újságba burkolt whiskey-s üvegből. Cimborája, a szíriai Musztafa már nem törődött ilyenfajta konspirációval, második generációs „németként” tapasztalt volt a muszlim hitviták európai értelmezésében: ásványvizes üvegből itta a vodkát. Közben egy kebabos büfé pultját támasztották, és az arab nyelvű berlini híradót nézték a kifőzdében kitett tévében.

Fel voltak háborodva! Egyszerűen példátlan volt, hogy mit meg nem engednek maguknak ezek az európaiak! A műsorvezető ugyanis éppen az EU Alapjogi Ügynökségének jelentését ismertette, a bevándorló <![CDATA[]]>muzulmánokat ért üldöztetésekről.<![CDATA[]]> Malik nem bírta magában tartani dühét.

– Ezért jöttem én ide?! Ezért hagytam el drága tevémet, Juszufot?! Én, aki megbecsült zsebtolvaj voltam a tripoli bazárban, s sivatagon, tengeren keresztül jöttem drága Frau Merkel hívására enyhíteni az európai munkaerőhiányt?!
– Ne húzd fel magad, Malik! Én már tizenkilenc éve itt élek! Apám, anyám pedig évtizedek óta gürcöl ezekért! S azt hiszed, meghálálják? Hát nem! Nekik BMW, nekünk csak Volkswagen, és az sem ingyen! 
– Ne is mondd, drága Musztafám! Bementem a múltkor a menekültügyi hivatalba, húsz percet vártam, amíg találtak valakit, aki beszél arabul! S az is hogyan… Hát ez a vendégszeretet?! 
– Na, igen! A nyelv! Azt mondják, hogy tiszteletben tartják a kultúránkat! Hát tudod… Iskolában tanuljak németül is, munkahelyen beszéljek németül is, arab tévéadóból pedig – ezen kívül – alig másféltucat van. És indul az én őseim nyelvén Való Világ? Vagy főző-show? Jó, ha négy-öt havonta. Hát így integrálódjak? Mi lesz a kultúrámmal? Rohadt hitetlen kutyák!

Malik és Musztafa koccintott egyet az igaz hitre, majd még egyet a „magasztos, erős, dicsőséges, legyőzhetetlen és győzedelmeskedő” mindent tudóra. Kicsit lehiggadtak. Ekkor a kebabosba benézett egy rendőr, majd szemérmesen tisztelgett, és csöndben távozott. Musztafa káromkodva vágta fölhöz baklavás villáját.

– Látod Malik, ez van! Megfélemlítenek! Láttad ennek is a szemét! Lesütötte a rasszista gazember! Álnok keresztény sakálok! 
– Ezen vagy meglepődve, Musztafa? A múltkor igazoltattak! Az Alexanderplatzon akartunk lányokkal ismerkedni. Kedvesen, kulturáltan. Erre odajön az egyik, hogy miért fogdossuk a csajokat?! Hát miért, ha nem azért, hogy barátkozzunk?!
– Erről van szó, Malik! A bőrszínünk miatt zaklatnak minket! Ráadásul nem értik meg a szocializációs szokásainkat! Ahelyett, hogy magukban keresnék a hibát! Nevelték volna tisztességesen ezeket a hurikat! Akkor nem provokálnának minket szoknyával, meg rövid ujjú pólókkal! 
– Így van, de legalább a Merkel tud tisztességgel öltözködni! Most megint nyer, így csak jobbra fordul sanyarú sorsunk.

Hírdetés

Koccintottak a szép jövőre, odatántorgó Jalal haverjuk el is kurjantotta magát: lesz itt még Kalifátus! Megértően néztek a szomáliai fiúra, nehéz körülmények között tengette életét. Mindössze a német munkanélküli segély háromszorosát utalták ki neki hónapok óta, és egyik ingyenesen felkínált átmeneti lakásban sem volt légkondi vagy jakuzzi. Ki ne hallaná meg ilyen helyzetben az Iszlám Állam hívó szavát?! Musztafa azért próbált nyugtatni.

– Lesz ez jobb nekünk, srácok! Most a híradóban is mondta ez a brüsszeli alfőnök – az a kopasz Timmermans, vagy ki – hogy önkritikát gyakorolnak. Az Európai Bizottság többet nem enged teret a muszlim állampolgárokat érő intoleranciának!
– Te még bízol ezekben, Musztafa? Naiv vagy, testvérem. Másodunokahúgom férjét Brüsszelben piszkosul meghurcolták, mert robbanóanyagot találtak a kocsija csomagtartójában. Estig bent is tartották az őrsön, amíg jött egy ügyvéd az Amnesty Internationaltól. Ő elmagyarázta a rendőröknek, hogy a nyilvánvaló robbantási szándék, és szélsőséges iszlám honlap létrehozása nem elég a terrorizmus gyanújához! 
– Példátlan önkény ez, Malik! S mi lett a derék rokonnal?
– Most az AI segítségével perli ezeket a gazokat, alig harminc százalékot kell majd leadnia nekik. Úgy tervezi, hogy ha megvan a 175 ezer euró, áthozza az egész oázist, meg a tripoli ISIS-sejtet is. 
– Derék dolog, minél többen leszünk itt, annál jobban fognak integrálódni hozzánk! Ez a Timmermans is mondta, hogy növelni kell a muszlimok részvételét a „döntéshozatali folyamatokban”.

A társaság elégedetten fogyasztotta el a maradék „barna teát” és „ásványvizet”. Az utolsó kortyot a tévében éppen nyilatkozó <![CDATA[]]>Katrin Göring-Eckardtra ürítették<![CDATA[]]>. A Zöldek Angela Merkellel közös kormányzásra készülő jelöltje ugyanis közölte: „Az iszlám Németországhoz tartozik, és unalmas lenne az élet nélküle. És azt hiszem, nagyon boldogok lehetünk emiatt.”

Malik, Musztafa és Jalal egy pillanatra igen boldogok voltak. De tudták, van még mit tennie az európai demokratáknak.

Fotó: huffingtonpost.co.uk

Máté T. Gyula – <![CDATA[]]>http://matete.pestisracok.hu<![CDATA[]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »