Csúri kolléga remeke

Csúri kolléga remeke

SAR-KAVARÓ JELENTÉS – VASÁRNAPI ÜZENET, 2018. SZEPTEMBER 16.

Negyedévnél hosszabbnak terveztem a szünetet, de ez a mélyzöld Judith, akinek – és itt az édesanyjára is gondolok egy pillanatra – Budapest egyenlő Bukaresttel, nos, ez az ollózó és photoshop-bajnok kikényszerítette az üzenetek folytatását.

Első számú üzenet: többször és alaposan cáfolt hazug vádak összeollózása, kormányzati – vagy a kormány álláspontját osztó – vélemények meghallgatása nélkül ez a „jelentés”.

Második számú üzenet: a „jelentésből” a hazai „balliberális” oldal feljelentést csinált. Nettó hazaárulással. (Lásd: Niedermüller és Ujhelyi).

Harmadik számú üzenet: a magyarországi demokráciát féltő jelentést irgalmatlanul antidemokratikus módon szavazták meg. Pontosabban nem szavazták meg, mert nem kapott kétharmadot, ugyanis minden normálisan (szokásjog) gondolkodó ember tudja: a tartózkodás is szavazat. Annak a voksa, hogy nem tudok (akarok) dönteni.

Hírdetés

Negyedik számú üzenet: az idióta jelentéstámogató magyar politikusok vajon mi a lófüttyöt csinálnak egy (ez teljesen kizárt) esetleges hetes cikkely életbelépésekor, ha (és ez is teljesen kizárt) éppenséggel kormányra kerülnének? Visszaszívják? Akkor majd érvénytelennek kiáltják a szerdai voksolást? Mit tennétek, ti gyakorló hülyék?

Ötödik számú üzenet: köszönjük lengyel kormány!

Hatodik számú üzenet: nem kellene összeszedni egy-két vállalkozó kedvű fiatal eritreai férfit, hogy tegyenek Sargentini asszony kedvére a hűs amszterdami éjszakában? Vagy ez megoldható lehet Schengenen belül is? Sargentini kulturális önfeladása miatt nem kell szálloda és escort-szolgálat, belefér (ha Judith asszony befér…) egy kapualj is.

Hetedik számú üzenet: a markába röhögő, otthon népszerűségi lejtmenetben lévő Merkel éppen arra készül, hogy elvonja a határvédelmi jogunkat és ránk erőltessen egy migránspárti uniós határőrszervezetet. Nem erről kellene beszélni?

Nyolcadik számú utas a halál.

Mert ennek az egész Sar-kavarásnak ez a jelentése.

Ébresztő!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »