Csürhék, csőcselék, ellenzék – Magyar György szerint

Csürhék, csőcselék, ellenzék – Magyar György szerint

Az ügyvéd úr Lendvai Ildikó asszisztálásával hatalmasat rúgott az ellenzékbe.

 

Az ellenzéki elit jeles tagja, Magyar György jelentette ki a minap (az ATV-ben), hogy nem kell őket, (az ellenzéki elitet) leváltani, a választókat kell tudni meggyőzni.

Az a Magyar György rukkolt ki ezzel, aki harcostársával Márki-Zay Péterrel együtt nem tudta meggyőzni a választókat – még a megrögzött baloldaliakat és liberálisokat sem –, hogy rájuk, a moslékkoalícióra szavazzanak. De mit reagált erre “lassan mondom” Lendvai? (Aki ott ült Magyar mellett az ATV stúdiójában.)

Azt hitte szegény, hogy a választókat szeretné leváltani, amire a ballibek között örökzöld (magyargyalázó kommunista) szólammal válaszolt Magyar György imígyen:

“Az sem rossz, csak hát Hofi megmondta, hogy nekünk egy csürhénk van és egy csőcselékünk.”

Ej-ha! Mit is sürített ebbe a gondolatba az ellenzék kapitányának tanácsadója, majd ellenlábasa? Nézzünk csak, kik lehetnek a csürhék, kire gondolt csőcselékként Magyar ügyvéd úr?

Hírdetés

Mivel az ellenzékről volt szó, joggal feltételezzük, hogy csürheként az ellenzéki elitet címkézte, a rájuk szavazókat pedig csőcseléknek. Utóbbi ellen minden idegsejtünkkel tiltakoznunk kell! Minden jóérzésű egészséges ember nevében visszautasítjuk, hisz el tudja mindenki fogadni, tisztelni tudja a másként gondolkodókat, jelesül az ellenzéki szavazókat.

Magyar emberként kikérem magamnak, hogy Magyar György csőcseléknek nevezze őket! Más kérdés, hogy a ballib elitet, amelynek ő is tagja, csürhének nevezi. Bizonyára pontosan ismeri a szó jelentését, és mint bennfentes, az ellenzéki elit belső viszonyait.

A csürhe kifejezés ellen emiatt épeszű ember nem is tiltakozhatik. Legfeljebb átveszi Magyar György szavajárását, és ezután csürheként hivatkozik majd mindenütt a moslékkoalíció vezetőire, az “elitre”… Merthogy a csürhe jelentése egykoron valóban disznókat jelentett, a falu disznóit, amelyek reggelente összegyűltek, elmentek a makkosba, majd estefelé ismét hazatértek.

Rájuk, az említett disznókra tán egy kanászlegény vigyázott, de ki vigyáz az ellenzék csürhéjére, rátok, kedves Magyar György, ahogy illetted volt magad és barátaidat, ki lesz az, aki végre hazaküld benneteket a makkosból?

Üdvözlet, KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »