Csúnyán kiborult a Jobbikos bili

Csúnyán kiborult a Jobbikos bili

2018 legpikánsabb hangfelvétele került elő a Jobbik háza tájáról, amely korántsem vicces. Úgy látszik, hogy jobbikos politikusok szexuálisan használtak ki azokat a fiatal nőket, akik gyakornoknak jelentkeztek hozzájuk.

A HírTV birtokába került felvételen a Jobbik akkori alelnökjelöltje – azóta alelnöke –, Stummer János beszélt arról, hogy a párt parlamenti gyakornoki programjában résztvevő fiatalokra prostituáltként tekintettek a Jobbik politikusai. A májusi hangfelvételen hallható információkat pár napja Volner János szellőztette meg. Azt írta: „nem engem kísérgettek semmihez nem értő, de piszok jól fizetett miniszoknyás kolleginák”. 

„Felül kell vizsgálnunk a fizetett alkalmazottak körét. A becsületes és mindent beleadó dolgozóknak megbecsülés és nagyobb odafigyelés, a lustáknak és lassúaknak lapulevél jár” – mondta Stummer májusban, a párt tisztújító kongresszusán.

– mondta el megdöbbentő természetességgel a politikus, majd így folytatta: „a helyi tagozatokban feltörő tisztességes fiataloknak…fiatalokat pedig nem elüldözzük, hanem segítjük előmenetelüket”.

A parlamenti gyakornoki programok évről évre meghirdetésre kerültek, mint az lentebb látható, Vona Gábor és Farkas Gergely hirdette meg őket – legalábbis az utóbbi években.

Hírdetés

Mint a programokban írják: „minden gyakornok „mentort” kap maga mellé egy képviselő személyében…aki a szakmai munkába bevonja„. A jelöltekről személyes meghallgatás után döntöttek.

Stummer János beszéde alapján a jobbikos képviselők rendszeresen visszaéltek azzal, hogy fiatal nők szerettek volna munkát vállalni a frakció mellett.

Ennél szánalmasabb és aljasabb dolgot el sem lehet képzelni. A fiatal, tanulni vágyó, karrierre áhítozó nőket gyakornoki programmal csábítja magához a Jobbik-frakció, majd utána kihasználják őket a képviselők és jöhet is a következő gyakornoki program. Aljas és undorító. Ráadásul mindez, a képviselő szavai szerint, a pártvezetés tudtával történt.

Bácskai Balázs – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »