Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

Hírdetés

Egy balatonalmádi szórakozóhely alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2019. november 20-án, a kora délutáni órában, hogy öt ittas személy megtámadta az ott tartózkodó vendégeket, közben székeket és poharakat törtek össze.

A kiérkező járőrök az öt bántalmazót a helyszínen elfogták, majd előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták őket. A 35 éves balatonalmádi férfi, illetve a 17 éves, a 19 éves, a 23 éves és a 33 éves ópályi társai ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A négy ópályi lakossal szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is folyik nyomozás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottakat őrizetbe vette, és előterjesztést tett az illetékes ügyészség felé letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »