Csoportos erőszakkal hálálták meg a befogadást: a fiatal brit lányt öt órán keresztül öten gyalázták, kiskorúnak és szírnek vallották magukat

Csoportos erőszakkal hálálták meg a befogadást: a fiatal brit lányt öt órán keresztül öten gyalázták, kiskorúnak és szírnek vallották magukat

A 18 éves áldozatnak a Kent megyei Gillinghamben köszönték meg a befogadást az új európaiak. Papírok nélkül érkeztek, állítólag Szíriából, és állítólag kiskorúak. A bizonytalansági tényezőt az okozza, hogy a betolakodók bemondásra történő állításait regisztrálják a hatóságok minden esetben – mint az köztudott. (A szinte csodával határos egybeeséseket lásd pl. itt vagy itt.)

Az igazmondó "szír fiatalokat" egy ápolási otthonba helyezte el a gondoskodó brit hatóság, áldozatukkal úgy kerültek egy fedél alá, hogy a lány "sérülékeny tinédzserként" szintén az intézményben tartózkodott. A csoportosan megerőszakolt lány öt támadóra emlékszik, a borzalmas megpróbáltatás öt órán keresztül tartott. A The Sunnak nyilatkozó forrás szerint a szörnyűségtől teljesen elkeseredett.

Az öt támadó helyett viszont csak négy bevándorlót tartóztattak le nem sokkal az eset után, de közülük is csak kettőt gyanúsítottak meg nemi erőszak miatt. A két másik új európait mindenféle vádemelés nélkül szélnek is eresztették.

Hírdetés

Az elfogott "szíriaiak" saját bevallásuk szerint épp 17 évesek, vagyis kiskorúak, és nyilván ez a színtiszta igazság, még ha a brit lapok rasszista rendőrségi forrása szerint valójában idősebbek lehetnek az elkövetők.

Az Európai Bizottság mindenesetre már évi egymillió jövevény letelepítésével számol. Ha a britek úgy gondolják, mi is szívesen felajánlunk nekik egy szegednyit, vagyis annyit, amennyit nekünk kellene EU-s nyomásra letelepíteni. Ha nem lenne elég, van még néhány százezer korábban érkezett migránsunk, az ő integrációjuk sem 100 százalékos még, a rendőrségi hírekben esélyegyenlőségi jelentésekben igazán jól mutatnának.

(Perge Ottó – Express – The Sun nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »