Csöndes elválást ígértek, de máris folyik a bejegyzésváltás Sneider Tamás és Volner János között

Csöndes elválást ígértek, de máris folyik a bejegyzésváltás Sneider Tamás és Volner János között

Sneider Tamás Fb-bejegyzése és a hozzá mellékelt szigorú fénykép:

EMLÉKEZTETŐ – Volner János most pontosan úgy játssza a „skizofrén tudatlant”, mint tette azt már az elmúlt hónapokban, amikor egy-egy lépéséért számon kérték. Ki kell mondanunk a tényt: nem mond igazat. Állításaival ellentétben, nem azért lett kizárva, mert tisztújítást szeretett volna, hanem azért, mert a Jobbik rombolását igyekezett egyre hatékonyabb módon elérni, súlyos etikai vétségek kimerítésével.

Elmondása szerint, azzal a Jobbik vezetéssel van „feloldhatatlan” problémája, aminek ő is és Apáti István is a tagja volt. Fontos megjegyezni, hogy a párt különböző testületeinek egyikében sem tartotta fontosnak, hogy az oly sokat hivatkozott politikai véleményének hangot adjon. Sem a kongresszuson, sem az országos választmányi üléseken nem jelent meg, így nehéz azt elhinni, hogy ő egy alapszabály biztosította keretek közötti tisztújítást szeretett volna elérni. Az alapszabályunk ugyanis sehol nem említi, hogy azonnal az ellenséges sajtón keresztül kell ennek a grémiumnak az összehívását meghirdetni, mint ahogy gondoskodtak arról pénteken, hogy így történjen.

A Jobbik elnökségének egyik tagja sem vonakodott soha a nyílt megmérettetéstől, sőt! Fontos azonban megjegyezni, hogy alig fél éve volt a tisztújító kongresszus, amely két évre adott mandátumot a tisztségviselőknek. Volner János az egy héttel ezelőtti kongresszusra sem jött el, ami már csak azért is furcsa, mert ő maga kérte, hogy felszólalhasson és kifejthesse politikai álláspontját a küldöttek előtt. Ezt a lehetőséget az elnökség biztosította számára, de ő nem méltóztatott még csak meg sem jelenni!

Az öt óra hosszat tartó frakcióülésen azon képviselőtársaink, akik egy évtizede dolgoznak vele és bíztak benne, rengeteg kérdést intéztek Jánoshoz, miután ő előadta saját álláspontját, kritikáit és lépésének okait. A sok kérdést és reakciót az alábbi, de sokat elhangzott mondatokkal tudnám összefoglalni, amelyekre természetesen nem adott választ Volner:

„János! Miért hazudsz ilyen gátlástalanul a képviselőtársaid szemébe!? Ki kérte és mit adott neked ezért cserébe…!?”

Hírdetés

Kedves János, Pista és Erik! Nincs más dolgotok, mint hogy emlékeztesselek benneteket: Esküt tettetek, most teljesítsétek!

Adjátok vissza a mandátumaitokat annak a közösségnek, amelytől kaptátok!

Volner János Fb-bejegyzése és a hozzá tartozó képmelléklet:

Kedves Sneider Tamás, arra kérlek, ne hajtsd tovább a hülyeségrollert, már így is gyorsan száguld… Tegnap már ott tartottál, hogy "János levelével teljesen egyidőben tizennyolc tagtársunk e-mail fiókját törték fel", mintha talán én lettem volna a feltörő. 😂 Ehhez képest én nem férek hozzá a jobbikos Gmail-fiókomhoz, mert Szabó Gábor pártigazgató letiltotta. Bele akartok olvasni? Nincsenek titkaim, de az durva lenne…

Azt a butaságot is hanyagold kérlek, hogy fideszes érdekből szét akarom szakítani a pártot – egyetlen embert, még a saját választókerületem tagjait sem próbáltam a Jobbikból kiléptetni – viszont tömegével keresnek azok a Jobbik tagok, akiknek elege van abból, amit csináltok. Ha a Fidesz érdekeinek engedtem volna, akkor elfogadom az elnökségünk felkérését és ma én lennék a Jobbik elnöke, nem pedig Te. Bíztam benned, de nagyot csalódtam…

Én semmi más nem szeretnék, mint élni a törvényes lehetőségekkel és a Jobbik alapszabályának megfelelően összehívni a rendkívüli tisztújítást, hogy visszatérhessünk a nemzeti politizáláshoz.Erre az a válasz, hogy kizársz? Nagyon rossz úton jártok Tamás és sajnos nem csak fideszes rágalom, hogy Soros György emberei segítenek benneteket a baloldalhoz való közeledésben és a nemzetközi kapcsolatteremtésben egyaránt. Ha kéred, szívesen bizonyítom is, hogy meggyőződhessünk arról, ki is hazudik valójában és ki vezeti félre azokat a tisztességes embereket, akik még a Jobbikban maradtak…

Az előzmények: Tovább szakad a Jobbik: kizárták Volner Jánost, vele tart Apáti István és Fülöp Erik is


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »