Csókoltatom azokat, akik száz litert tankolnak – olvasói vélemények

Csókoltatom azokat, akik száz litert tankolnak – olvasói vélemények

Sziasztok! Győrben hol lehet még dieselt tankolni? – tette fel a kérdést egy helyi autós. Jöttek is válaszok… Inkább vélemények.

A megrohant benzinkutakról ma már írtunk, sarkos véleményük van a kialakult helyzetről a győri autósoknak is. A helyieknek szóló Facebook-oldalak kommentjeiből képet kapunk a közhangulatról.  

Hírdetés

A MOL elnök-vezérigazgatója, Hernádi Zsolt közleményt adott ki, ez alapján úgy tűnik, sok igazság van abban, amit a kommentelők is írtak: “Szeretném hangsúlyozni, hogy a Mol a jelenlegi helyzetben is képes ellátni az országot üzemanyaggal. Viszont szükséges kiemelni, hogy a töltőállomások leterheltségét a korábbihoz közeli szintre kell visszaállítanunk. Ez a legfontosabb lépés, mivel jelentősen megnőtt a kereslet az üzemanyagok iránt: egyrészt a Magyarországon áthaladó tranzitforgalom, másrészt a megnövekedett benzinturizmus miatt. A környező országokban ugyanis 100-150 forinttal magasabb az üzemanyag literenkénti ára, nyilván minden fuvarozó, átutazó, aki teheti, Magyarországon tankol.”  


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »