Csókolózással igyekezett "kigyógyítani a depresszióból" 15 éves tanítványát egy román angoltanár

Egy máramarosszigeti középiskola IX. osztályos tanulójának és angoltanárának csókjáról került fel videofelvétel a YouTube videómegosztóra. Az osztályteremben rögzített felvételt a 15 éves diáklány osztálytársai készítették és töltötték fel az internetre – írja az Adevarul című román lap helyi forrásokra hivatkozva.

A portál beszámolója szerint a lány az átmenőjegy megszerzésért csókolózott a tanárával, aki a felvétel tanúsága szerint élvezi a helyzetet, szenvedélyesen öleli és simogatja a diáklányt.

Hírdetés

A képsorok nyilvánosságra kerülése után az angoltanár benyújtotta a felmondását, de Adevarul szerint nem fogja ennyivel megúszni, mivel a diáklány kiskorúságára való tekintettel nagy a valószínűsége annak, hogy rendőrségi eljárás indul a férfi ellen.

A vasiledale.ro portálnak azt nyilatkozta az angoltanár, hogy a diáklány éppen kilábalóban van a depresszióból, és ezt a helyzetet csak néhány rosszindulatú személy ragadta ki a kontextusból, aminek semmi köze a valósághoz. Ő csupán morálisan igyekezett támogatni a diáklányt…

(Adevarul – Transindex nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »