Csökkentsd az ügyviteli terheidet, intézd okosabban a munkaügyeket! /X/

Csökkentsd az ügyviteli terheidet, intézd okosabban a munkaügyeket! /X/

Mindegy, hogy egyéni vállalkozó vagy, hogy egyszemélyesről bővítenéd a vállalkozásodat, vagy már eleve több alkalmazottad van, az biztos, hogy a munkaügyek nem kevés ügyviteli terhet tesznek a válladra. Éppen ezért érdemes megfontolni, hogy egyszerűsítsd a feladatokat.

Milyen feladatok jöhetnek szóba?

Ha munkáltató vagy, akkor a munkaszerződések mellett a titoktartási szerződések és a dokumentációk, a GDPR előírások, valamint a NAIH-nak megfelelő adminisztrációk teljesítése egyaránt a munkaügyi feladatok részét képezhetik.

Ezeknek az ügyviteli feladatoknak az a sajátossága, hogy mindig aktuálisnak kell lennie, azaz az állandóan változó jogi környezetnek meg kell felelniük. 

Azonban pontosan a jogszabályok módosulásai, a mindig megújuló információk azok, amelyek figyelemmel kísérése komoly erőfeszítéseket, illetve szakmai, jogi tanácsadást igényelnek.

Hogyan egyszerűsíthetsz a dolgokon?

Mára már van lehetőséged arra, hogy az ügyviteli terheket is jelentős mértékben csökkentsd. Ráadásul mindezt anélkül, hogy rendszeresen jogi tanácsadást kellene igénybe venned. 

Az eKRS online jogi ügyintézés felülete munkaügyekkel kapcsolatos szolgáltatást is kínál mindenki számára. A rendszer egyszerűen, könnyen használható, az ügyintézés rendkívül kedvező árú, ráadásul mindig a legfrissebb követelményeknek megfelelő. 

Hírdetés

Hogyan működik az eKRS?

Az eKRS jogi hátteret biztosít többek között a munkaügyekkel kapcsolatos dokumentumokhoz, s mindezt online módon. Egy regisztráció után máris hozzáférést kapsz azokhoz a dokumentumokhoz, amelyekre szükséged lesz és amelyek megfelelnek a legaktuálisabb szabályozásoknak is.

Az eKRS rendszerében nemcsak elkészítheted, hanem tárolhatod is az elkészült anyagokat, ezért mostantól azért sem kell aggódnod, hogy elvesznek a fontos iratok. A saját regisztrációdon keresztül ezek a dokumentumok igény szerint később is bármikor megnézhetőek, letölthetőek, nyomtathatóak.

Ki biztosítja a szakmai hátteret?

A szakmai, jogi háttér nélkülözhetetlen egy ilyen projektnek, de nem kell aggódnod. Az eKRS a KRS Ügyvédi Irodának az egyik szolgáltatása, amellyel meg szeretné könnyíteni a meglévő és a leendő ügyfeleinek a dolgát. 

Ezért hozta létre ezt az online platformot, amelyen keresztül valóban gyorsan, ugyanakkor teljesen szabályosan intézhetjük jogi ügyeinket.

Miért előnyös az online forma?

Az online ügyintézéssel sokkal gyorsabban végezhetünk a feladattal, mintha személyes konzultációval tennénk ugyanezt. 

Egyrészt eleve meglévő dokumentumokkal dolgozhatunk, másrészt nem kell arra várnunk, hogy legyen mindenki számára alkalmas időpont a személyes jogi tanácsadásra, harmadrészt pedig a helyszínre való közlekedés idejét is megnyerhetjük magunknak.

Az automatizált folyamatok azt a következményt is magukkal hozzák, hogy jóval kisebb anyagi kiadással, költséggel kell számolniuk az ügyfeleknek. Ha pedig mégis szükség lenne hagyományos jogi konzultációra, a KRS Ügyvédi Iroda ebben is segít. (X)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »