Csoda történt Kálmán Olgánál

Csoda történt Kálmán Olgánál

A Simicska-tv koronázatlan királynőjénél, „Mucikánál” vendégeskedett az ellenzéki oldal újdonsült üdvöskéje, Márki-Zay Péter.

Márki-Zay, a papíron független jelölt, aki mögött felsorakozott az MSZP, a Jobbik és az LMP is a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson, könnyfakasztó előadást tartott Kálmán Olgánál.

Ez nem vicc. Az ellenzéki összeborulás állócsillaga konkrétan telesírta a stúdiót, hogy ez a kormány már-már a Rákosi-korszakot idézi, sárba tiporja a demokráciát satöbbi, satöbbi.

Ezt követően jött a nagy coming out. Márki-Zay Péter önmagát jellemezve azt bírta mondani, hogy ő egy – most figyeljenek – materialista keresztény.

Ez igen. Emlékezhetünk rá, hogy annak idején Sztálin egy mondatával megerőszakolta a materialista világszemléletet, hiszen azt mondta, hogy a kommunisták különleges anyagból gyúrt emberek.

Hírdetés

De azt még ő sem gondolta volna, hogy egyszer már-már szürreális módon kiterjesztik az anyagközpontú világ fogalmának, egyébként meglehetősen szűk határait.

Nos, Márki-Zay Péter ezt megtette, nem is akárhogyan. Könnyek közt, Kálmán Olga együttérző pillantásaitól kísérve.

Egyébként a materialista keresztény képe mint olyan, remekül beleillet a kevert identitású televízió profiljába. Akár le is cserélhetnék rá a csatorna logóját.

Csépányi Balázs – www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »