Csintalan Sándor keményen megküldött balegyenese Karácsony arcán csattant

Csintalan Sándor keményen megküldött balegyenese Karácsony arcán csattant

A szocik régi-új csillaga rendesen kiosztotta a főpolgármestert.

 

Karácsony Gergely már hetek óta borzolja az autósok idegeit az új biciklisáv-őrületével. Mint ismert, Budapest baloldali vezetése az Üllői úton a korábbi buszsávot 3,5 méter széles bicikliúttá alakította át. Ha ez nem lenne elég, a sávot zöld, hajlékony műanyag cölöpökkel szegélyezték, ami egyrészt nem védi meg a bicikliseket, másrészt pedig nagyon veszélyes. 

Az Országos Mentőszolgálat közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy a kihelyezett cölöpök nehezíti a mentők haladását és munkavégzését. Balogh Samu, a fővárosi önkormányzat közlekedéspolitikáért felelős kabinetfőnöke vérlázító módon állt ki a biciklisávok mellett, és még vissza is szólt a mentőknek:

„Csak remélni tudjuk, hogy a mentőket senki nem akarja majd belerángatni a kampányba. Még akkor sem, ha Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője korábban Tarlós István mellett kampányolt” 

 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője válaszában azt mondta, hogy nem telik el nap úgy, hogy a munkatársai ne panaszkodnának a póznák miatt. Szavai szerint nehezítik a mentők munkáját az Üllői úti biciklisávokat szegélyező oszlopok: a buszsávokból kialakított kerékpárutak ahhoz ugyanis keskenyek, hogy a mentőautó biztonságosan haladjon rajtuk, ráadásul az oszlopok a parkolást is megnehezítik.

Hírdetés

Bizonyítandó, hogy ez az ügy nem politikai hovatartozás kérdése, tegnap Karácsony Gergely a saját oldaláról kapott egy hatalmas balegyenest. Csintalan Sándor, aki a közelmúltban visszatalált a gyökereihez és újból belépett az MSZP-be, rendesen kiosztotta a főpolgármestert:

„Ez a bójázás ostoba, életeket veszélyeztető. A mentősök munkáját kifejezetten nehezítő baromság. Azonnal meg kell szüntetni!!!! Ezeknek is elmentek otthonról…”

 

Ha az embernek a saját elvbarátai mondják, hogy elmentek otthonról, akkor azon már illene elgondolkodni, mert ez bizony az álmoskönyvek szerint sem jelent jót a közelgő választások előtt.

Borítókép: Csintalan Sándor, a szocik régi-új üdvöskéje (Fotó: Képernyőfotó – ATV)

Csépányi Balázs – www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »