“Csimpánzok” – Magyarország ellen

“Csimpánzok” – Magyarország ellen

Túl vagyunk az október 2-ai népszavazáson, s a bal-liberális oldal túlfűtött hevülettel ünnepli önmagát, mert „csak” 43 % ment el a szavazásra jogosultak közül. Demokratikus jogok nektek? Minek? Hisz nem éltetek vele! A NEM-ek 98%-áról persze egy szó sem esik.  

                                                                                                                                                                                                             

A balos szokott módon saját magának, az ő értékrendjére adott helyeslő válasznak tekint minden elmulasztott, le nem írt ikszet, szándékosan érvénytelenné tett szavazatot. Az Együtt, a Párbeszéd Magyarországért – a Párbeszéd Magyarország Ellen név találóbb lenne – és a MoMa szerint sikeres volt a vasárnapi kvótareferendum bojkottja. A három ellenzéki párt közös budapesti eredményváróján Szigetvári, az Együtt elnöke azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a vasárnapi “bizalmi szavazást” elbukta, “egy normális országban egy miniszterelnöknek ezek után le kellene mondania”. Hol volt itt bizalmi szavazás? Nem a migrációról volt – és van ma is szó, s lesz holnapután is, meg évtizedek múlva is? És azt is mondta, hogy „Magyarországot félelemmel teli, gyűlölködéssel átitatott közösséggé próbálja tenni az a kormány, amely ma kudarcot vallott”. Bokros Lajos szerint pedig a „népszavazásnak nincs más célja, mint felkorbácsolni a gyűlöletet, szétszakítani a magyar nemzetet, valamint elterelni a figyelmet az Orbán-kormány “gyalázatos teljesítményéről”. Mindenekelőtt “a hivatalos kormánypolitika rangjára emelt” korrupcióról, amely “szétrágta a magyar társadalom alapszövetét”. S ezt Bokros akkor mondja, amikor Magyarországot a nemzetközi nagy hitelminősítők felminősítik, s biztatják a befektetőket, hogy bátran jöjjenek ide. Tordai Bence, a PM szóvivője pedig azt mondta, hogy Orbán Viktor veszített. Most kell a fejünkhöz kapni! Nem Orbán Viktorról van szó, hanem Magyarországról, annak jövőjéről! Akiket pedig a logika szerint komolyan kell venni, az éppen az a 98 %, akiket el akarnak sumákolni! Az egész ellenzéki kampány idején nemcsak ők voltak, akik csúsztatásokkal, aljas félrevezetéssel érvénytelen szavazásra, távolmaradásra biztattak, ide tartozik a DK, az MSZP is, valamint a Jobbik sunyi, kétszínű játéka, vezérük örömittas nyilatkozata az eredmény láttán. Az ellenzékből egyedül a Magyar Munkáspárt állt ki az ország érdekei mellett Thürmer Gyula vezetésével. Valójában az illegális menekültek elutasításáról van szó, a tényleges menekülteket korrektül befogadjuk.

Kérdésem: a nagyvilágban zajló – egyébiránt nem általunk kirobbantott – háborúnak, válságnak, klimatikus változásnak a menekültjeit Európának, – így nekünk is – kell befogadnunk? Mind egytől egyig? Két milliót, 10 milliót aztán 100 milliót? S ki dönti el, hogy ki menekült, ki nem az, mi a biztonságos ország, s van-e joga a menekülteknek megválasztani, hogy mely országba kívánnak menni, s van-e joga a befogadó államnak tovább-, vagy visszapasszolni bárkit is? Hol vannak a dúsgazdag arab és más olaj-hatalmak, akik a saját fajtájukat Európába hajtják?!                                                            

Idézet a nem is olyan távoli jövőre nézve: „Arról volna szó, ahogyan a muzulmánok elárasztják, s majd birtokukba veszik, magyarán elpusztítják Európát; ahogyan Európa mindezt kezeli, az öngyilkos liberalizmusról és az ostoba demokráciáról; demokráciát és szavazási jogot a csimpánzoknak.” „Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot, amikor többé már nemcsak hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát; amikor, látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja.” „Gyilkos világ kezdődik, rasszizmus, nacionalizmus; Európa kezdi felismerni, hová juttatta őt liberális bevándorláspolitikája. Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem létezik. Érdekes paradox zsákutca: miközben az Európai Uniót kibővítik, az Unió egyes országai beszűkülnek.”

Hírdetés

Mielőtt rasszistának neveznétek engem, vagy a szerzőt, lefasisztáznátok ti balosok, elárulom: az idézet Kertész Imrétől való (A végső kocsma).

Remélem, hogy csak fikció: ha a Ti forgatókönyvetek valósulna meg, s elözönlenek az „igazhitűek”, számoljatok el az unokáitoknak azzal, hogy hová juttattátok valaha volt Hazájukat!  Tehát Kertész Imrével mind egyetértettek azok, akik nem mentek el szavazni, „demokráciát és szavazási jogot a csimpánzoknak” ?! Vagy nem egyetértettek, inkább csak az előemberek szintjén vannak?

 

K. Patakfalvy

 

The post “Csimpánzok” – Magyarország ellen appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »