Cseh Katka elárulta a Momentum féltve őrzött titkát

Cseh Katka elárulta a Momentum féltve őrzött titkát

A Soros Györgyhöz ezer szálon köthető CEU Democracy Institute online kvaterkát szervezett, amelyen olyan nagy nevek vettek részt, mint Didier Reynders uniós biztos és Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője. A pálya alapból lejtett természetesen, de ezt meg is fejelték azzal a szervezők, hogy a beszélgetés független, objektív moderátora, Laurent Pech professzor nemes egyszerűséggel az EU első totalitárius rendszereként aposztrofálta Magyarországot.
Na, ebben a légkörben zajlott a beszélgetés. Cseh Katka nagyon elemében volt, az alábbi mondatok hagyták el a száját – a teljesség igénye nélkül néhány gyöngyszem Rákay Philip posztja nyomán:

„[…] Nem azt kérem az Európai Uniótól, hogy avatkozzon be a választásokba, vagy váltsák le a magyar kormányt, hiszen ez az ellenzék feladata. De azért érdeklődnék, mikor tesznek valós lépéseket a magyar jogsértések ellen, hiszen a Bizottságnak minden eszköze megvan ehhez. Miért nem használja ezeket hatékonyabban? Például a Magyarországnak járó uniós pénzek befagyasztásával. […] A CEU, vagy épp a menedékkérőkről szóló törvény ügyében elvárom az EU-tól, hogy valós lépéseket tegyen a magyar kormány ellen. […] Európai feketelistát kell létrehozni, és keményen vádat kell emelni azon üzletemberekkel szemben, akik politikai kapcsolataik révén gazdagodtak meg. […]”

Cseh Katka, bár nem állt szándékában, mégis elárulta saját magát és pártját is. Hiszen mondataiból kristálytisztán látszik a Momentum és vele együtt az egész ellenzéki összefogás politikai krédója.

A baloldali-liberális mantrára már fel sem kapjuk a fejünket, mert a jogállamiság kérdéskörének állandó unalmas és természetesen minden alapot nélkülöző sulykolása lepereg az emberekről. De Cseh Katka ezúttal bepillantást engedett az ellenzéki boszorkánykonyha eddig titokban tartott receptjébe. Ugyanis a momentumos hölgy kifejtette – ugyan alattomosan, celofánba csomagolva –, hogy az uniótól várnak segítséget az Orbán-kormány leváltásához.

Hírdetés

A baloldal tehát szolgai módon követi a régi kommunista előképét, most is, mint korábban, a saját népe elleni harchoz külföldi segítségért ácsingózik elvbarátainál.

Ez hát a tanulság. Legyünk résen!

Csépányi Balázs – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »