Cseh elnök a migránsáradatról: Szervezett invázió

„Mély meggyőződésem, hogy szervezett invázióval állunk szemben, nem pedig migránsok spontán költözésével.” – mondta év végi beszédében az elnök. Szerinte az iraki és szír férfiaknak az országukban kellett volna maradniuk, és harcba kellene szállniuk az Iszlám Állammal – írja a Guardian.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Zeman szerint részvétet csak azok iránt szabad érezni a migránsok közül, akik öregek, betegek vagy gyerekek – a fiatal férfiak viszont nem érdemlik meg, mert nem maradtak otthon, és nem vették fel a harcot a dzsihádistákkal.

Hírdetés

„Az illegális bevándorlók többsége egészséges, egyedülálló férfi. Csodálom, hogy ezek az emberek nem fognak fegyvert, és nem küzdenek az Iszlám Állammal országaik szabadságáért.”

A 2013-ban választott elnök szerint azzal, hogy ezek a férfiak elmenekülnek a háborús országokból, csak tovább erősítik a terrorszervezet hatalmát. A 71 éves politikus a helyzetet ahhoz hasonlította, mint mikor a csehek a náci megszállás alatt 1939 és 1945 között elmenekültek az országból.

Csehország is azok közé az országok közé tartozik, amelyek elutasították a migránsválság kezelésére tervezett kvótarendszert.2015-ben több, mint egymillió migráns érkezett Európába – többségük olyan háborús országokból, mint Afganisztán, Irak vagy Szíria.

Hunhír.info – Ripost


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »