"Csatasorba!"

Egy évvel ezelőtt ezen a napon gyűltünk össze első alkalommal a Légió Hungária két keresztbe tett kardját viselve. Akkor még az alapítókon kívül senki nem tudott róla, hogy új Mozgalom született. Hónapokig készültünk az alakulógyűlésre, és a szeptemberi nyilvánosság elé lépésre. Rengeteg kiváló bajtárs munkája kristályosodott ki mindabban, ami ma egy sokak által ismert szervezetté nőtte ki magát, egyetlen rövid év alatt.

Közösségünk új hullámokat vert a magyar szélsőjobb állóvizében, melyek rövid idő leforgása alatt Európa számos országáig elértek, és büszkén kijelenthetjük: A pán-európai összefogás élvonalában állunk, a legkiválóbbakkal vállt vállnak vetve.

Annak idején rengetegen biztosítottak minket támogatásukról, sőt az év során olyan köztiszteletnek örvendő személyek mondták azt, hogy „Szeretnék tagjelölt lenni nálatok. Részese akarok lenni ennek a küzdelemnek!”, hogy az még minket is meglepett, de ugyanakkor fokozta lendületünket.

Hírdetés

Természetesen voltak és vannak olyanok is, akik egyáltalán nem örülnek annak, hogy létrejött egy új szervezet. Sőt, voltak olyanok is, akik azt jósolták, hogy „egy év múlva ez az egész már nem is fog létezni.”

Ezzel szemben tegnap éjjel lobogóink és fáklyáink alkotta folyosón sétálhattak végig azon bajtársaink, akik a tagjelölti időszak sikeres teljesítésének eredményeként közösségünk tagjai lettek.

Egy éve elhangzott a jelszó: „Csatasorba!”, a visszhangot pedig soha többé nem fojtja meg a nyomasztó csend!”

Incze Béla – Légió Hungária vezetőségi tag


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »