Császár Attila a sajtófőnök

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sajtófőnöke lett Császár Attila, aki a Hír TV, majd az Echo TV riportere és műsorvezetője volt – értesült az Index. Az érintett a portál érdeklődésére meg is erősítette, ő lett a minisztérium Sajtó és Kommunikációs Főosztályának vezetője.

Hírdetés

Császár, ahogy az az interneten fellelhető életrajzában szerepel, újságírói pályáját a nyolcvanas években a Magyar Rádiónál kezdte, később a Magyar Televízióhoz került, majd az Új Magyarország, illetve a Napi Magyarország újságok munkatársa volt. 2002-től három évig a Duna Tv-nél dolgozott, 2005-ben átigazolt a Hír TV-hez. A 2015-ös “G-nap” után két évig még maradt a Simicska Lajos tulajdonában álló tévénél, majd átment az addigra már Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerülő Echo TV-hez.

Igazán ismertté 2006 szeptemberében vált, amikor a Magyar Televízió Szabadság-téri székházának ostromlóit
nagyon helyesem forradalmároknak nevezte. Az akkor történteket többször is 1956-hoz hasonlította. .

Császár Attila korábban sajtósként is szerzett tapasztalatokat. 1998-2002 között, vagyis az első Orbán-kormány alatt először a Szociális és Családügyi Minisztérium, később pedig a Közlekedési és Hírközlési Minisztérium sajtóosztályán dolgozott.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »