Csányi Sándor is megszólalt a horvátok elleni mérkőzés után

Csányi Sándor is megszólalt a horvátok elleni mérkőzés után

Az MLSZ elnöke három futball-győzelemre gondol nagyon szívesen, egyik a mostani, a horvátok elleni siker. Csányi Sándor a meccs után egyből az öltözőbe sietett.

A mérkőzésen történteket látva egyértelmű, hogy nem talált győzelem volt a horvátok elleni siker, hanem nagyon kemény munka eredménye – mondta a Nemzeti Sportnak Csányi Sándor.

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke szerint

Hírdetés

a szurkolók nagyon megérdemelték ezt a sikert, köszönet illeti a drukkereket, amiért kitartottak a csapat mellett, és támogatták a válogatottat.

Az elnök arról is beszélt, hogy miként a szlovákok elleni teljesítményből, úgy a vasárnap esti mérkőzésből sem szabad túlzó következtetéseket levonni, de boldogan gratulált a játékosoknak és a szövetségi kapitánynak az öltözőben, ahol természetesen nagy volt az öröm.

Fontos ez a győzelem az egész magyar futballnak, a szurkolóknak és a játékosoknak is, akik egy ilyen siker után térhetnek vissza a magyar és külföldi klubjaikhoz.

Az MLSZ elnöke azt is elmondta: három győzelmet sorol a legnagyobb élményei közé, a norvégok elleni hazai Eb-pótselejtezőt, az osztrákok legyőzését Bordeaux-ban és ezt a mostani, horvátok elleni sikert.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »