Csanády Lili: Justitia elhagyta Európát!

Csanády Lili: Justitia elhagyta Európát!

Ma utoljára éltem át tantaluszi kínokat és néztem meg, olvastam el a baloldali, elegánsabban ellenzéki hírforrások állítólagos tájékoztatásnak nevezett, szellemi környezetszennyezését. Ezek a gátlástalan gyűlöletkeltők, valamint az eszement demonstrálók, utcai politikusok, megvilágosodásszerűen, együtt adták meg a választ ma arra, hogy miért vonulhatott be Szulejmán Magyarországra, és vendégeskedhettek a törökök kéretlenül 150 évig nálunk. Biztosan voltak már akkor is elegen, akik őket migránsoknak minősítve, árkus levelekben, tárt karokkal hívták meg! Hisz akkoriban sem voltunk elegen, nem igaz? Meg akkor is már türelmes, keresztény ország voltunk, akiknek segítenie kell a hozzánk költözni akarókat, ugye?

De mondhatok más példákat is. A kollaboránsok hada tette lehetővé, hogy a Monarchia hosszú évtizedekig elnyomja a magyarok szabadságvágyát és függetlenségi törekvéseit! Micsoda véletlen, már akkor is külső, orosz segítséggel sikerült vérbe fojtani a szabadságharcot. Jó érzésű magyar azóta sem koccint sörrel és hallgatja önszántából a Radeczky-indulót. Az idő kereke forog és a történelem önmagát ismételve, iszonyatot teremtett ismét testvérháború képében a II. világháború után, amikor magyarok kínoztak magyarokat, vetettek börtönbe, akasztottak fel, üldöztek el otthonaikból, adtak el magyarokat az oroszoknak ingyen rabszolgaként, és gyötörtek halálra az ÁVÓ börtöneiben. Mindezt persze egy demokratikusabb, szebb jövő szólamával. Az ország még életképes, szabadságszerető nagyobbik része, ’56-ban ismét kinyilvánítva nem tetszését, kivonult az utcákra, a terekre, és ismét magyarok lőttek közéjük, sőt magyar magyarral harcolt. Amikor a belső árulók nem bírtak a szabadságra vágyó, harcoló tömegekkel, ismét orosz segítséggel verték le a forradalmat és tették siralomházzá évekre az országot. Mindig a belső ellenségeskedés tette lehetővé az ország megszállását és láthatólag nem sok változott az idők folyamán.

Itt évszázadok, vagy talán évezredek óta uszul egymásnak a magyar. Magyar magyart küld bitófa alá, sortűz elé, löveti halomra a békés tüntetőket ’56-ban és löveti ki a szemét az ünneplőknek 2006-ban, és ha a belső erők kevésnek bizonyulnak, akkor biztosan külföldi segítséget hoznak. Természetesen ez mind rendszerint a szabadság, az egyenlőség, a testvériség és a demokrácia védelmében történik, hirdetik az éppen hatalmon lévők! Hát mi ilyen silány nép lennénk? Itt az idők folyamán az úgynevezett aktuális ellenzék semmit nem tanul a történelemből?

Ma Luxemburgban leszállt a talapzatáról Justitia, elbujdokolt jó messzire. A baloldal, meg tanulva a sógorék jó példájából, elkezdte a falépítést a megmaradt talapzat köré, hogy még véletlenül se térhessen vissza. Őrjöngve örül, ujjong a justizmordnak, az Európai Bíróság gyalázatos döntésének és már indulna kerítést bontani, miközben – nyilván nézik a Szulejmán sorozatot – selyemzsinórt küldenének Orbánnak. A baloldal levitézlett egykori vezetői és a liberálisok megbukott csapata ennyire gátlástalan? Nem félnek a tűzzel játszani? Ők nem tudják mi magyarnak lenni, nem tudják mi a hazaszeretet? Nem, mert az Európai Parlamentben, ráadásul a magyarok kenyerét is fogyasztva, szavaznak együtt hazánk ellenségeivel!

Hírdetés

Ezek nem félnek egyszer hazajönni? Nem félnek a Sors büntetésétől, akik most tapsikolva ünneplik a gyalázatos Luxemburg-i döntést? Ők már akkor biztosan véresre verték volna a tenyerüket a tetszésnyilvánítástól, amikor Trianonban elszakítottak az anyaországtól 3,3 millió magyar embert. Azok a vérnősző indulatok, amiket napok óta látni az állítólagos demokrácia és menekültvédőktől, minden képzeletet felülmúlnak. Ez egy háborút, forradalmat nem megélt nemzedék! Hogyan lehetséges békében ilyen vérszomjas, aljas indulatoktól vezérelve a tűzzel játszani? Ezek is az ország értelmiségéhez tartoznak, akik ennyire tanulatlanok, ordenárék és gátlástalanok? Milyen értékrendet képviselnek ezek az örökös oppozícióban lévők?

Azt hiszik, hogy a gazdáik, akik ma anyagi és szellemi munícióval látják el őket, esetleges győzelem esetén megosztják velük a koncot. Hát ez egy nagy tévedés! Nem árt emlékezni, hogy a kommunisták mind a Szovjetunióban, mind a nagy béketáborban és persze Magyarországon, hogyan irtották ki szép lassan egymást. Miért lenne ez ma másképp? Az árulókat még a föld is, amibe eltemetik őket, kiveti. Ideje lenne nem a tűzzel játszani és műbalhék helyett leülni és tanulmányozni a történelmet. A hazaáruló percemberkék sorsa megpecsételődött az árulásuk napján.

Mene, mene tekel ufarszin!

The post Csanády Lili: Justitia elhagyta Európát! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »