Csaló nő károsultjainak jelentkezését várják a szolnoki nyomozók

Csaló nő károsultjainak jelentkezését várják a szolnoki nyomozók

Csaló nő károsultjainak jelentkezését várják a szolnoki nyomozók

A Szolnoki Rendőrkapitányság többrendbeli csalás bűncselekmény elkövetése miatt folytat eljárást egy tápiószelei lakos ellen, aki időskorúakat csalárd szándékkal megtévesztett, tőlük különböző indokokkal – önmagát kormányhivatali tisztségviselőnek, üzletkötőnek, egészségügyi szolgáltatónak vagy felmérést végzőnek kiadva – több millió forint készpénzt csalt ki.

Hírdetés

A feltételezett elkövető 35 éves, molett testalkatú, jó megjelenésű, kellemes hangú és megnyerő modorú nő, aki a bűncselekmények elkövetése alkalmával különböző színű parókákat viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya olyan sértettek, valamint azok hozzátartozóinak jelentkezését várja, akiket a feltételezett elkövető a korábbiakban részletezett módon tévedésbe ejtett és ezáltal kárt okozott nekik.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula krt. 5.) vagy hívja az 56/501-600 telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívót, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »