Családjának megölésével próbálta rabtársát áttéríteni a békés iszlámra a terrorista

[*]Carlos Larmond terrorizmussal kapcsolatos vádakkal került be egy ottawai börtönbe, és úgy gondolta, ha már ott van, másokat is megpróbál a békés iszlámra téríteni.

Az alábbi felvételen látható eset március 3-án történt az Ottawa-Carleton büntetés-végrehajtási intézményben: két ember jól elveri, megrugdalja Larmondot, még neki is dobnak valamit, mielőtt kivezetnék őt az őrök. A rabtársak eközben körbeállják a verekedőket.

Hírdetés

Terrence Wilsont (24), Larmond támadóját 60 nap börtönre ítéltek a verekedés miatt. Paolo Giancaterino, Wilson ügyvédje azt nyilatkozta a Global News-nak, hogy kliensét több alkalommal próbálta meg Larmond áttéríteni az iszlám hitre, és azzal fenyegette, hogy megöli, amennyiben nem így tesz.

"Először csak barátságosan kérte, hogy térjen át és legyen az iszlám katonája, de Wilson nem kért ebből – mondta az ügyvéd. Ez odáig fajult, hogy először ügyfele, majd annak családjának megölésével fenyegetett Larmond, aki végül is megúszta bal kezének eltörésével és szeme bevérzésével.

Larmond és ikertestvére, Ashton azért került börtönbe, mert Kanadát elhagyva januárban terrorista tevékenységben kívántak részt venni.

(Forrás: LiveLeak)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »