Csáky botrányos öltözetben díjazta Durayt – A Pro Probitate – Helytállásért presztízsének süllyedése egyetlen képben

Csáky botrányos öltözetben díjazta Durayt – A Pro Probitate – Helytállásért presztízsének süllyedése egyetlen képben

Méltatlan fotót közölt Csáky Pál Duray Miklós felvidéki kitüntetésével kapcsolatban saját közösségi oldalán. Az egykor szebb napokat is látott, anno az MKP átal alapított Pro Probitaté, Helytállásért díj 2021-ben odáig süllyedt, hogy egyik alapítója, Csáky Pál – minden tisztelet és megbecsülés mellett –  az alábbi fotóval adta a magyarság tudtára következő kitüntetettjét.

Duray Miklós, a díj egyik talán leginkább indokolt kitüntetettje ennél nagyobb tiszteletet és megbecsülést érdemel, mint ami a a Csáky Pál saját közösségi oldalán látható fényképből kitűnik.

Főleg, ha összehasonlítjuk az eddigi díjátadók színvonalával.

Napjaink közéleti állapotának egyik fő felelősei is süllyednek! Kár! Duray ennél jóval többet érdemel. Legalább egy zakót, az egykori miniszterelnök-helyettestől…

Hírdetés

Szerencsére, az MKP országos vezetése azért igyekezett menteni a helyzetet (további képek). Pechjükre, a képek ugyanakkor arról tanúskodnak, hogy Csáky Pál le sem ült a jelenlegi, Most-Híddal kollaboráló vezetéssel.

A Pro Probitate – Helytállásért eddigi díjazottjai.

U.I. adalék: Az MKP Országos Tanácsa ezen a hétvégén fogadja el a korrupt, hiteltelen Most-Híddal való egyesülés új. közös alapszabályát…

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »