Csak visszaszaladt a lakásba a kulcsért, mire kiért, elrabolták a kislányát

Csak visszaszaladt a lakásba a kulcsért, mire kiért, elrabolták a kislányát

Közép-Floridában még hétfőn megdöbbentő eset történt, amely végül szerencsésen végződött.

A hároméves kislány, Madeline Mejia a ház előtt várta apját reggel 6-kor, aki visszament a lakásba a bent felejtett kulcsért. A férf hirtelen hallotta, hogy a kislány segítségért kiabált, de mire kiért, már csak azt látta, hogy egy idegen férfi belöki őt egy fekete Hondába, és villámgyorsan elhajt vele.

Ezért gyorsan cselekedett: kocsiba ült, és üldözőbe vette a gyerekrablót, ám az autópálya egyik szakaszán szem elől tévesztette őket. Mivel a telefonja nem volt nála, gyorsan hazahajtott, és első dolga volt, hogy riasztotta a rendőröket.

Hírdetés

Az apa elmondta, hogy nem ismerné föl a férfit, aki elvitte a gyereket, de távolról úgy látta, hogy külföldi, hosszú barna haja és arcszőrzete van, kék inget és farmert viselt.

11-re meg is találták a lányt Tallahassee határánál. Az autóban ülő spanyol férfit, és három társát őrizetbe vették, és gyerekrablás vádjával letartóztatták.

A négy gyanúsított neve egyelőre nem került nyilvánosságra, ahogyan a rablás oka sem, és egyelőre az sem világos, ismerte-e a férfi a gyereket, illetve a családját vagy nem. 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »